JE LI SAPUNICI DOŠAO KRAJ? / Messi konačno odlučio gdje će nastaviti karijeru, potpisuje na dvije godine, a ima samo jedan zahtjev

Image
Foto: Profimedia

Argentianc je lani tražio transfer, ali je na koncu ostao

2.6.2021.
11:27
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, Lionel Messi, navodno je odlučio gdje će nastaviti karijeru. Zvijezdi Barcelone potkraj mjeseca istječe ugovor, a bilo je dosta nagađanja da bi nakon dva desetljeća mogao napustiti klub. Lani je zatražio transfer, ali se na kraju predomislio i od tada traju nagađanja oko njegove budućnosti. PSG i Manchester City najviše su se spominjali kao moguće destinacija.

Image
BARCA PREDSTAVLJA MEGAPOJAČANJA /

Messiju se pridružuju tri velike zvijezde, a već se spominje i novi golemi transfer

Image
BARCA PREDSTAVLJA MEGAPOJAČANJA /

Messiju se pridružuju tri velike zvijezde, a već se spominje i novi golemi transfer

Međutim, španjolska Caden Cope sada tvrdi da je Argentinac prihvatio ponudu Barcelone te bi prema njima najmanje još dvije godine trebao igrati za klub. Također, navode da je Messi pristao na sve financijske uvjete koje su mu ponudili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Joan Laporta objasnio je prije nekoliko dana na konferenciji kako Messijev ostanak zapravo ne ovisi u potpunosti o novcu, već želi još nešto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurentnija momčad

"Mislim da jako cijeni naš trud. Činimo sve što možemo da složimo momčad koja može sve osvojiti. Messi traži naklonost kluba, da se osjeća ugodno i lagodno. Ponovno je nasmijan. Traži momčad s kojom može osvajati trofeje. Samo to", pojasnio je Laporta

Šesterostruki osvajač Zlatne lopte, koji će ovog mjeseca napuniti 34 godine, u netom završenoj sezoni zabio je 38 pogodaka i tome nadodao 14 asistencija u ukupno 47 nastupa. Time je potvrdio da je još uvijek u samom vrhu svjetskog nogometa. No, da bi Barca opet počela osvajati velike trofeje i bila konkurentnija u Ligi prvaka potrebne su velike promjene u momčadi. Spominjalo se kako su na listi za odstrel Neto, Junior Firpo, Samuel Umtiti, Sergi Roberto, Phillipe Coutinho, Miralem Pjanić, Matheus Fernandes, Martin Braithwaite, Trincao i Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se tiče pojačanja, za sada su doveli Erica Garciju i Sergija Aguera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo