Gazda je 'puko': Modriću prijeti najgori scenarij!

23.7.2012.
11:47
VOYO logo

Rafael van der Vaart pokušao je utješiti Luku Modrića i tvrdi da jako suosjeća s njim.

"Bio sam u Lukinoj kući i razgovarao sam s njim nakon treninga. Pričao sam mu što se događalo sa mnom kada sam htio prijeći iz HSV-a u Real. Ja sam jedan od najbližih ljudi Modriću u našoj svlačionici i suosjećam s njim. Ovo je vrlo teška situacija za njega. Predsjednik Levy je ljut, a Luka je jako uzrujan ovime što se događa oko njegovog transfera. Mislim da će ipak sve biti riješeno u sljedeća tri ili četiri dana", kaže Van der Vaart koji tvrdi da razumije Luku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real ne možete uspoređivati s drugim klubovima jer je to najveći klub na svijetu. Bila mi je čast igrati za Kraljevski klub i uvijek ću biti zahvalan što sam dobio priliku. Mislim da nema igrača koji ne želi igrati za Real", kaže Nizozemac, koji je nedavno 'prelomio' i odlučio da ostaje na White Hart Laneu.

Mirror tvrdi da su Modrićevi postupci i odbijanje treniranja i putovanja na pripreme toliko razljutili predsjednika Tottenhama Daniela Levyja da je čak spreman odbiti bilo kakvu ponudu Reala te hrvatskog veznjaka 'kazniti' ostankom na White Hart Laneu pa makar i cijelu sezonu proveo u rezervnoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Engleski list Daily Telegraph javlja da će se Modrić i njegovi predstavnici u ponedjeljak sastati s ljudima iz Reala. O temi sastanka može se samo nagađati jer hrvatski je nogometaš u biti već dogovorio uvjete svoga prelaska na Santiago Bernabeu (4,5 milijuna eura godišnje plaće). Ali Telegraph tvrdi kako je svrha sastanka da ekipa okupljena oko Luke Modrića pokuša smekšati čelnike Reala i nagovoriti ih da podignu svoju ponudu za Luku. Naime, druga strana, u ovom slučaju predsjednik Tottenhama Daniel Levy, očito neće odstupiti ni za milimetar od traženih 45 milijuna eura. Osim Reala, Modrića vabe i Chelsea i PSG. No Luka je odbio mogućnost prelaska u te klubove i rekao svojim zastupnicima da samo prelazak u Real dolazi u obzir. (Vlm)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo