LEGENDARNI DINAMOVAC SAMO ZA NET.HR: / 'Ovo će biti dobar derbi'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Pomoćni trener Dinama Igor Cvitanović nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede Modrih nad Arsenalom 2:1 u 1. kolu skupine F Lige prvaka.

19.9.2015.
8:45
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Obećano, ispunjeno. Ubrzo nakon toga, legendarni hrvatski nogometaš sa smiješkom na licu došao je do vašeg novinara i priča je počela...

"Nije nitko mogao sanjat, ali mi smo vjerovali da možemo dobro odigrat jednu dobru utakmicu i to je bilo dovoljno za pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je do 79. minute vodio 2:0 golovima

Image
KAPETAN PROŽIVLJAVAO DRAMU: /

'Bilo je straha, prije smo znali zabrljati u takvim utakmicama'

Image
KAPETAN PROŽIVLJAVAO DRAMU: /

'Bilo je straha, prije smo znali zabrljati u takvim utakmicama'

Hajduk može stići Dinamo

"Uvijek te strah u takvim situacijama. Vodiš jedan razlike, protivnik te pritišće, nesvjesno se povlačiš i automatski protivniku daješ priliku da te stisne. Međutim, ekipa je djelovala dobro i mi smo dosta bili smireni na klupi. Mislim da su i dobre zamjene ušle koje su isto dale svoj maksimum i apsolutno smo zaslužili pobjedu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na redu novi izazov za Modre. Danas s početkom u 17 sati na Poljudu se igra najveći hrvatski derbi, sraz Hajduka i Dinama. Hajduk u dobroj situaciji dočekuje Dinamo. Nakon pobjede u posljednjem kolu protiv Zagreba 1:0, Bijeli su skočili na treće mjesto prvoligaške ljestvice sa samo bodom zaostatka za Rijekom i tri za zagrebačkim sastavom.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Derbi k'o derbi, nikad se ne zna. Hajduk je uvijek nezgodan protivnik, uvijek dobar protivnik, uvijek je dobar ambijent u Splitu. Mi smo kvalitetni i moramo se tako postaviti u derbiju i pobjediti. Iako, ovo je tek početak prvenstva. Ne treba gledati da li je netko odmaknuo, da li je netko u krizi, da li je netko u bodovnom minusu. Apsolutno, ovo će biti dobra utakmica, dobar derbi. Ova naša pobjeda dobra je najava da možemo očekivati jednu pravu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbu sa Olympiacosom

Što očekujete na Allianz Areni protiv Bayern Munchena u 2. kolu Lige prvaka?

"Daleko je to još. Napravili smo dobru podlogu za natjecanje u Ligi prvaka. Ali, ne treba se zavaravati i opterećivati s nekim velikim stvarima. Ipak smo mali klub u odnosu na ove momčadi koje imamo u grupi. Naš cilj je ostaviti što bolji dojam, dobro smo počeli, nadam se da ćemo tako i završiti. Normalno, s ovih tri boda apetiti su porasli i potajno se apsiracije bude. Mislim da je objektivno da se u toj borbi za treće mjesto trebamo naći sa Olympiacosom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo