MOŽE POSTATI LEGENDA NERAZZURRA / Legenda se naklonila Vatrenom: 'Mora produžiti ugovor i ostati u Interu, oni nemaju takvog igrača'

Image
Foto: Profimedia

Pregovori oko produženja ugovora nisu se razvijali po planu kluba

26.11.2021.
15:41
Profimedia
VOYO logo

Veznjaku hrvatske reprezentacije Marcelu Brozoviću sljedećeg ljeta istječe ugovor s aktualnim talijanskim prvakom Interom i već dugo traje neizvjesnost oko njegove budućnosti u tom klubu jer se pregovori ne razvijaju po planu.

Image
NEIZVJESNA BUDUĆNOST /

Otkriveno što Inter namjerava napraviti s Perišićem, ali cijela stvar bi mogla lagano propasti

Image
NEIZVJESNA BUDUĆNOST /

Otkriveno što Inter namjerava napraviti s Perišićem, ali cijela stvar bi mogla lagano propasti

U posljednje vrijeme pojavile su se glasine da on neće potpisati novi ugovor i sljedećeg ljeta kao slobodan igrač otići u drugu momčad, a u utorak je Gazzetta dello sport objavila kako Inter priprema novi 'odlučujući' sastanak s Hrvatom nakon kojega bi njegova budućnost trebala postati jasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći problem u pregovorima je bio taj što Brozović želi veliku povišicu. On trenutno zarađuje oko četiri milijuna eura po sezoni, dok neki manje bitni igrači u momčadi zarađuju više od njega. Prije dva tjedna se pojavila glasina da Brozović traži čak 30 milijuna eura od Intera za četvrtgodišnji ugovor, što znači da bi po godini zarađivao 7.5 milijuna eura, čime bi postao jedan od najplaćenijih nogometaša u svlačionici, a Inter mu je, navodno, spreman ponuditi najviše šest milijuna eura po sezoni uključujući bonuse.

Razvoj situacije oko Brozovićevih pregovora s Interom prate brojni europski velikani, koji "navijaju" da Hrvat ne produži ugovor kako bi ga kao slobodnog igrača mogli dovesti u svoje redove sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On to mora shvatiti'

Legendarni nogometaš Intera Beppe Bergomi  sada je u razgovoru za Tuttosport prokomentirao situaciju u kojoj se nalazi Brozović i savjetovao mu da produži ugovor s Nerazzurrima.

Image
Foto: Profimedia

"Brozović je za Inzaghija nezamjenjiv. Ne postoji drugi igrač koji može napraviti iste stvari kao on. Koliko ima veznjaka u Europi poput Brozovića? Klub ga mora nagraditi, ovdje je već dugo", kaže Bergomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne radi se samo o novcu, on može postati zaštitno lice kluba. Nekad treba osjetiti dres i poistovjetiti se s klubom poput Intera. Brozović to mora shvatiti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo