Vaha zna zašto je 'nestao' Mateo Kovačić!

'Očekivao sam brži razvoj Matea Kovačića. Kao da su prenaglili s njegovim forsiranjem, a njegovo tijelo nije moglo podnijeti takve napore, igranje svaki treći dan.

23.10.2012.
9:30
VOYO logo

Vahid Halilhodžić trenirao je PSG od 2003. do 2005. godine, a u Maksimiru se zadržao još kraće, od kolovoza 2010. do svibnja 2011. godine. Njegova adresa i dalje je u Francuskoj, a trenutno je izbornik Alžira.

"Uložili su veliki novac, kupili puno velikih igrača. Veliku snagu i moć u napadu daje im Zlatan Ibrahimović, konce u obrani drži Brazilac Thiago Silva. Po onome što sam do sada vidio, Parižani će premoćno osvojiti naslov prvaka u Francuskoj", rekao je o PSG-u Vaha i zanimljivo dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LxlnWFEKqK64oRpw

"Sedam godina moja noga nije kročila na Park prinčeva, otkad sam dobio otkaz u PSG-u! Jednostavno, ne ide mi se tamo, iako u klubu više nema ljudi s kojima sam surađivao. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni napadač iz Jablanice očekuje trijumf PSG-a.

"S ovakvim igračima za Dinamo su prejaki. Od Dinama sam ipak više očekivao u Ligi prvaka, opet padaju bez otpora. Mislio sam da će im pomoći iskustvo iz prošle sezone. Ali, opet su jako skromni", komentirao je Vaha i za kraj razgovora za Večernji listotkrio od kog je u Dinamovim redovima više očekivao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam brži razvoj Matea Kovačića. Kao da su prenaglili s njegovim forsiranjem, a njegovo tijelo nije moglo podnijeti takve napore, igranje svaki treći dan. Evo, više ga više nema na prvim stranicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo