KRAJ SAPUNICE: / West Ham potvrdio da prodaje Payeta, igrača koji je prešao put od miljenika do omraženog u klubu

Image

Engleski nogometni prvoligaš West Ham potvrdio je putem službenih internetskih stranica da je dogovorio prodaju Dimitrija Payeta u Marseille. Cijena transfera iznosit će 25 milijuna funti.

29.1.2017.
15:35
VOYO logo

Dimitri Payet obilježio je prošlu, uspješnu sezonu West Hama i prometnuo se u igrača kojeg su svi u klubu i oko njega, a uključuje to i menadžera momčadi Slavena Bilića, naprosto obožavali. Od njegovih je pogodaka i asistencija klub živio i sve je djelovalo kao sjajan posao obavljen za relativno malu cijenu (10,7 milijuna funti). Sve do trenutka u kojem Payet nije pokazao drugu stranu i zatražio raskid ugovora objasnivši da se ne osjeća dobro unatoč tome što su mu nedavno povećali primanja i tetošili ga na svim stranama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doveo je Payet sebe do toga da su mu navijači, ail i menadžer i suigrači okrenuli leđa, pa se tako moglo čuti da s njim uopće niti ne komuniciranju i sve je posljednjih tjedana nalikovalo sapunici koja nema kraja. Marseille je nudio ruku spasa, povratak Payetu, no cijena za West Ham nije bila zadovoljavajuća.

U konačnici je 20 milijuna funti povišeno na 25 i Payet, strijelac devet i asistent pri 12 pogodaka za West Ham u njegovom osvajanju sedmog mjesta ljestvice Premier lige u prošloj sezoni, dobio je zeleno svjetlo za odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo