KRAJ NOCNE MORE / Tjeraju jednog od najplacenijih nogometasa svijeta?!

Dani Angela di Marije u Manchester Unitedu su, cini se, odbrojeni.

9.5.2015.
14:37
VOYO logo

Usprkos dobrom startu u dresu Crvenih vragova, Di Maria je ubrzo nestao i menadzer Louis van Gaal izostavio ga je iz pocetne postave u zadnjih sedam ligaskih utakmica.

Francuska radio postaja RMC izvjestava da bi Di Mariji ruku spasa iz engleske nocne more mogao pruziti PSG. Navodi se da se PSG-ov predsjednik Nasser Al-Khelaifi sastao s Di Marijinim agentom Jorgeom Mendesom 15. travnja kako bi se realizirao transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, u prilog Di Marijinom odlasku s Old Trafforda ide i cinjenica da je klub potpisao Nizozemca Memphisa Depaya za 25 milijuna funti, koji takoder igra na poziciji krila. Engleski The Sun navodi kako bi PSG doveo Di Mariju na posudbu uz 6 milijuna funti uplate na Unitedov racun, te bi na kraju sljedece sezone imao pravo trajno otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoce li se takav scenarij na kraju i realizirati ostaje za vidjeti, ali sve upucuje da 27-godisnji Argentinac broji svoje posljednje dane u 'Kazalistu snova' iako njegova premierligaska statistika na papiru i ne izgleda tako strasno (3 gola i 11 asistencija u 26 utakmica).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo