'On tek treba dokazati da je bolji od Mandžukića'

17.1.2014.
14:25
VOYO logo

Bayern je, podsjetimo, uspio dogovoriti dolazak poljskog napadač na kraju aktualne sezone i to bez odštete. Lewandowski i Mandžukić dvojica su ponajboljih napadača u njemačkoj Bundesligi, no teško da će u ijednoj utakmici zaigrati zajedno. Mnogi vjeruju da je Poljak kvalitetniji od hrvatskog reprezentativca, no s time se, naravno, ne slaže hrvatski izbornik.

"Za Marija neće biti problema ako ostane u Bayernu. On će se i dalje boriti, kao i dosada, za svoje mjesto u momčadi. Neće se predati, već će stvoriti dodatni pritisak na Lewndowskog, koji je pak bio bezbrižan u napadu Borussije. Robert tek treba dokazati da je bolji od Mandžukića", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukića "škicaju" brojni europski velikani, no predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenige ne želi prodati svog vrijednog napadača, kojeg ugovor veže do ljeta 2016. godine. Štoviše, nedavno je novinarima otkrio da želi produljiti ugovor s bivšim napadačem zagrebačkog Dinama.

"Mario je jedan od najboljih napadača u Europi. On je momčadski igrač, nije egoist i naporno radi svaki dan. Ako želi svoje mjesto u udarnoj postavi, Robert će ga morati zaraditi", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo