KONTROVERZNI NOGOMETAŠ PREDLOŽIO TKO BI TREBAO NASLIJEDITI PROSINEČKOG: / Nikome nije jasno što je mislio sa svojim idejom

Image
Foto: AFP

Mediji u BiH dvoume se je li to bio izraz nepoštovanja prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine ili samo loša šala

28.11.2019.
10:28
AFP
VOYO logo

Nakon što je u srijedu objavljeno da Robert Prosinečki više nije izbornik Bosne i Hercegovine, puno se govori o tome tko će ga zamijeniti na toj poziciji i reprezentaciju voditi u dodatnim kvalifikacijama z a Europsko prvenstvo.

Portal bhfudbal.ba tako je pitao pratitelje na Instagramu što oni misle, tko bi trebao naslijediti Prosinečkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzan lik

U komentarima je na to pitanje odgovorio i kontroverzni BiH nogometaš Ognjen Vranješ koji je napisao svoje ime. Mediji u BiH dvoume se je li to bio izraz nepoštovanja prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine, jer je Vranješ baš za vrijeme mandata Prosinečkog izbačen pa vraćen u nacionalnu momčad, ili je samo riječ o lošoj šali.

Image
Foto: Screenshot

Vranješ je nogometaš srpskog podrijetla koji je prije četiri i pol godine tetovirao granice entiteta Republike Srpske, što je navijače Bosne i Hercegovine razljutilo u toj mjeri da su mu poručili kako je “njegov sat otkucao”. Prije više od osam godina je s moldavskim Šerifom izbacio Dinamo u pretkolu Lige prvaka nakon penala na Maksimiru. Tada je ispod dresa nosio majicu Delija, navijača Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram/Ognjen Vranješ

Ognjen Vranješ

U medijima je najpoznatiji po aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo