KOLO ODLUKE U BUNDESLIGI: / Može li Leipzig uhvatiti Bayern u Bundesligi? Pritisak je velik uoči derbija 3. travnja!

Image

Poslije uzbudljive subote, nedjelja donosi susret Stuttgarta našeg Borne Sose i Werdera, te berlinski derbi, svojevrsnog iznenađenja sezone Union Berlina i Herthe,

2.4.2021.
11:08
VOYO logo

Leipzig treba krenuti u pobjednički niz kako bi izvršio pritisak na prvo mjesto u poretku. S druge strane Bayern je posrtao na trenutke. Tako je od nove godine momčad doživjela poraze od Borussije Mönchengladbach u siječnju i Frankfurta prošlog mjeseca, ali momčad je usprkos tome zadržala vodstvo. Ovaj vikend nas očekuje odlučujuća utakmica između prvog, Bayerna, i drugog, RB Leipziga, na tablici.

Sudar koji bi vjerojatno mogao odlučiti ostatak prvenstva igra se u subotu u 18.30 sati. Hoće li jedan od najdražih dinamovaca Dani Olmo u svojoj drugoj bundesligaškoj sezoni podići pobjednički pokal ili će Bayern biti na putu svog devetog uzastopnog naslova, pogledajte na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota donosi još jedan derbi u Dortmundu, gdje će Borussia u izravnom dvoboju sa Eintrachtom pokušati uhvatiti 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Ovo je ujedno i susret drugog i trećeg strijelca lige - Andrea Silve i Erlinga Haalanda. Susret je na rasporedu u subotu od 15:30 sati i pogledajte ga na PLAY Premiumu.

Uzbudljiva završnica

Nakon uzbudljive subote, nedjelja donosi susret Stuttgarta našeg Borne Sose i Werdera, te berlinski derbi, svojevrsnog iznenađenja sezone Union Berlina i Herthe, koja je opasno blizu zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još osam kola ostalo je do kraja jedne od najjačih europskih nogometnih liga, a utakmice ovog i svih kola do kraja uzbudljive bundesligaške sezone pogledajte na Eurosportu 2, dostupnom na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo