Za Tina Jedvaja dat će 7,5 milijuna eura!

Prema izvještaju njemačkog magazina Kicker, mladi hrvatski nogometaš Tin Jedvaj uskoro bi trebao postati stalni član Bayer Leverkusena.

16.1.2015.
8:58
VOYO logo

Podsjećamo, Jedvaj je u ljeto 2013. prešao iz zagrebačkog Dinama u Romu uz odštetu od pet milijuna eura, ali u talijanskom klubu nije dočekao pravu priliku. Godinu dana kasnije Vučica ga je odlučila poslati na dvogodišnju posudbu u Bayer, a u kratkom je razdoblju naš nogometaš ostavio vrlo dobar dojam i nagnao čelnike kluba da započnu pregovore s Romom oko trajnog transfera.

Istina, i u posudbeni je ugovor umetnuta otkupna klauzula, ali ona se može aktivirati tek u ljeto 2016. godine. U Bayeru, međutim, ne žele čekati, već Jedvaja odmah žele vezati ugovorom, a čini se da će im to i poći za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kicker navodi da jer Roma pristala prodati hrvatskog reprezentativca za 7,5 milijuna eura, a Jedvaj bi trebao potpisati ugovor koji će trajati do 2019. godine. Dodajmo da je ove sezone Jedvaj skupio 21 nastup u svim natjecanjima, te postigao dva pogotka i dobio jedan crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo