Gore ne može: Evo što se događa bivšem dinamovcu!

Iznimno loše ocjene za nastup u 23. kolu Bundeslige u Kickeru dobila su dvojica hrvatskih nogometaša – Milan Badelj i Mateo Pavlović.

25.2.2013.
11:55
VOYO logo

HSV je teško poražen na gostovanju kod Hannovera (5:1), a prema Kickeru je za to, uz vratara Renea Adlera, najzaslužniji bio naš Badelj. Njemački magazin, podsjetimo, dijeli ocjene od najbolje jedinice do najgore šestice, a upravo je tu nesretnu šesticu dobio hrvatski reprezentativac.

Kicker navodi da Badelj kao defenzivni veznjak u HSV-ovom sustavu ''dijamant'' ostavlja prevelike rupe, ali i da u konstrukciji igre već mjesecima griješi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo malo bolju ocjenu od Badelja dobio je Mateo Pavlović (5,5). Donedavni branič Zagreba je napokon debitirao za Werder, ali u vrlo teškim okolnostima. Ušao je u igru na startu drugog poluvremena na gostovanju kod nezaustavljivog Bayerna. U tim su trenucima Bavarci već vodili 2:0, a Werder je imao igrača manje. Pavlović je već u 49. minuti dopustio Mariju Gomezu da mu pobjegne i asistira za 3:0, a samo dvije minute kasnije je momčad iz Bremena primila i četvrti pogodak.

Kicker piše da je posljednji igrač koji je imao takvu premijeru, s dva primljena pogotka u prvih šest minuta nastupa u Bundesligi, bio Christian Rahn u svibnju 1997.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CU7XrfGbXg8NHzyW
szólj hozzá: Hannover 5-1 Hamburger ,Bundesliga (23)

Osim Badelja i Pavlovića, jedini ocijenjeni hrvatski nogometaš u 23. kolu bio je Ivica Olić. Njegov je Wolfsburg odigrao 1:1 u gostima kod Mainza. Olić je igrao do 34. minute, a tada je zbog isključenja Madlunga, morao prepustiti svoje mjesto obrambenom igraču Simonu Kjaeru. Dobio je ocjenu 3,5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo