Kelava u šoku! Primio šest golova, a zovu ga u Real!

'Mladiću, ti možeš doći u Real kad kod zaželiš!

24.11.2011.
11:14
VOYO logo

Iako je primio čak šest komada na Santiago Bernabeu, Ivan Kelava opet je bio najbolje ocijenjeni igrač Modrih. Madridski 'stroj' teško je bilo zaustaviti u potpunosti. No, u nekoliko navrata čuvar mreže hrvatskog prvaka reagirao je kao pravi majstor, čime je zadivio i predsjednika GalacticosaFlorentina Pereza.

Naime, prvi čovjek Reala nakon utakmice došao je osobno čestitati Ivanu Kelavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1ucgeD0lQFjatmz1
szólj hozzá: r vs d

"Ne bih se htio hvaliti, ali stvarno je bilo tako. Nakon što sam izašao iz svlačionice, prišao mi je jedan gospodin i čestitao mi. Iskreno, u prvi trenutak ga uopće nisam prepoznao, ali to neprepoznavanje je trajalo samo djelić sekunde. Brzinom munje sam shvatio da se radi o predsjedniku Reala Perezu, koji je bio okružen još nekim ljudima. Pružio mi je ruku, čestitao mi i lupnuo po ramenu", ispričao je čuvar Dinamove mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo to, Perez mu je otvorio vrata madridskog kluba.

"Mladiću, ti možeš doći u Real kad kod zaželiš! Ha, možete zamisliti kako sam se osjećao. Jer predsjednik Perez je prišao meni, ne ja njemu. Čestitao mi je i još me pozvao u Kraljevski klub! Takav kompliment nikad u životu nisam dobio", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu su ga mnogi nakon ovog prekrižili, no Kelava je čvrsto ostao na nogama.

"Idete li u Real? Tko zna, ha, ha, ha... Ma, dobio sam veliku počast na Santiago Bernabeuu od predsjednika najvećeg kluba na svijetu, zar to za početak nije dosta", kaže Kelava, a prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo