Slovenac ogorčen: 'Samo ću reći da je ljude teško prevariti!'

Rijeka i Split su u subotu remizirali na Kantridi, bilo je 1:1. Trener domaće momčadi Matjaž Kek isključen je već u 18. minuti kada je Splitu dosuđen jedanaesterac zbog kojeg je on prosvjedovao.

18.8.2013.
13:21
VOYO logo

Nije se dobro provela Rijeka u 6. kolu HNL-a, na svojevrsnoj pripremnoj utakmici uoči europskog ogleda protiv Stuttgarta. U subotu je na domaćem terenu na Kantridi remizirala sa Splitom, ekipom koja je u posljednje tri utakmice nanizala tri poraza. Rijeka je pobjedom mogla doći na čelo ljestvice, ispred Dinama, no u tome ipak nije uspjela.

Oko 5.500 gledatelja svjedočilo je ključnom trenutku već u 18. minuti, kada je Mate Bilić iz jedanaesterca zabio za gostujuću ekipu. Udarac s bijele točke dosuđen je nakon što je domaći golman Vargić u skoku oborio Bilića. Domaći trener Kek ubrzo nakon gola isključen je zbog prigovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad svi očekuju kako ću osuti paljbu po svima. E neću. Ne slažem se da je to bila dobra utakmica. Prava ratnička borba s puno provokacija i duela. Sami smo si krivi što nismo pobijedili. Nismo dali gol. Imali smo neke prilike, nismo ih iskoristili, a na ovakvoj utakmici ne možeš očekivati da će ih biti puno. Čestitam igračima. Suce neću komentirati, za to su zaduženi neki drugi. Valjda su i TV kamere nešto snimile. Ako sam nekoga uvrijedio, ja se ispričavam. Svatko ima svoje viđenje utakmice, a ja ću samo reći da je ljude teško prevariti", rekao je Kek.

Rijeka je u 30. minuti izjednačila golom Benka, kojemu je ovo deveti zgoditak ove sezone u devet odigranih utakmica, računaju li se europske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je do kraja bila dosta neizvjesna, s nemalo prilika, no rezultat je ostao isti. Kapetan Splita Ivica Križanac isključen je u 88. minuti nakon što mu je uručen drugi žuti karton, no to se ipak dogodilo prekasno da bi utjecalo na ishod utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo