KATALONCI PLASIRALI PRAVU SENZACIJU O NEYMARU: / Ovo apsolutno mijenja svjetski nogometni poredak kakav poznajemo

Image
Foto: Profimedia, AFP

'Barcelona i Neymar već su postigli dogovor oko povratka na Camp Nou'

25.6.2019.
10:15
Profimedia, AFP
VOYO logo

Senzacija iz Katalonije! Ako ćemo vjerovati ekskluzivi katalonskog Sporta Barcelona i brazilska nogometna zvijezda Neymar već su postigli dogovor u kojem bi se jedan od najboljih nogometaša svijeta trebao vratiti na Nou Camp. Brazilac bi trebao potpisati ugovor na pet godina, ali bi u Barci trebao imati dvostruko manju plaću od one u PSG-u...

Poručio kako mu novac nije bitan

Ipak, poručio je kako mu novac nije bitan već se jednostavno želi vratiti u klub u kojem je bio sretan i u kojem je igrao sjajan nogomet, prije nego što je odlučio postati "prva violina momčadi... Navodno je čitava priča već dogovorena, a jedino što je ostalo je da se dva kluba dogovore oko odštete za igrača...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BARCA OTVARA PREGOVORE S PSG-OM? /

Katalonci postavili uvjet Brazilcu, otkriveno što Neymar mora prvo napraviti da bi mu se ostvario san

Image
BARCA OTVARA PREGOVORE S PSG-OM? /

Katalonci postavili uvjet Brazilcu, otkriveno što Neymar mora prvo napraviti da bi mu se ostvario san

Image

'Želja Brazilca da se vrati na Camp Nou je velika'

"Barcelona ima usmeni dogovor s Neymarom da potpiše ugovor na sljedećih pet godina i tako se vrati u Barcelonu. Želja Brazilca da se vrati na Camp Nou je velika, tolika da je već bez oklijevanja prihvatio uvjete koje je dao predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu. Nije želio pregovarati jer shvaća da je Barça uložio dovoljno napora u plaćanje njegovog visokog transfera, koji tek treba definirati. Malo je nedostajalo da Barça postigne dogovor s Neymarom. Predispozicija igrača bila je odlučujuća i on je pristao smanjiti svoju trenutnu plaću na pola", piše katalonski Sport i dodaje:

'Neymar u PSG-u vrijedi 36,8 milijuna eura po sezoni'

"Brazilski igrač sada u PSG-u vrijedi 36,8 milijuna eura po sezoni, što je podatak koji otkriva 'Football Leaks'. To iznosi 3.069.520 eura mjesečno, što je oko 100.000 eura dnevno. On je drugi najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, nakon Leo Messija. Brazilac će u ovoj drugoj fazi u Barceloni primati oko 24 milijuna eura neto po sezoni, u iznosu koji je blizu onog koji je dobio prije odlaska. U tim trenucima prioritet Neymara nije ekonomski, nego sportski i osobni jer se želi u Ciudad Condalu oporaviti i na svoje lice vratiti onaj osmijeh koji je izgubio u Parizu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Neymar Barcelonu napustio 2017. kada je za rekordnih 222 milijuna odštete otišao u PSG u rekordnom transferu. Do tog je trenutka za Barcelonu Brazilac odigrao 186 utakmica tijekom kojih je zabio 105 golova i upisao 76 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo