KAKO JE PROPAO NEYMAROV TRANSFER U REAL MADRID: / Bivši šef Santosa progovorio o bizarnom razlogu zbog kojeg je odbio Mourinha

Image
Foto: AFP

Prije šest godina svijet je zahvatila groznica zvana Neymar. Gotovo svi vrhunski nogometni klubovi krenuli su u borbu za Brazilca.

22.9.2017.
11:40
AFP
VOYO logo

Neymar je u to vrijeme blistao u dresu Santosa te su ga svi uspoređivali s Peleom i Robinhom. Dalo se naslutiti da će on nakon Ronaldinha biti sljedeća velika stvar iz Brazila.

Među zainteresiranima su bili Real Madrid i Barcelona, a kao što se zna Neymar je 2013. potpisao za katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije godine prije, Real Madrid je bio jako blizu dovođenja u to vrijeme 19-godišnjaka. Zašto je posao propao ispričao je u razgovoru za O Estado de Sao Paulo Luis Alvaro Ribeiro, tadašnji predsjednik Santosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predstavnici Reala bili su jako arogantni. Način na koji su se postavili sličio je na kolonijalistički. Rekao sam Neymaru da će mu Mourinho odmah nametnuti vojnički režim i da će se morati ošišati. To je bilo ključno jer je još bio klinac. Ja sam mu rekao da u Santosu može izgledati kako hoće", otkrio je nekadašnji prvi čovjek slavnog brazilskog kluba.

Dvije godine kasnije poptisao je za Barcelonu, da bi ovog ljeta u rekordnom transferu vrijednom 222 milijuna eura prešao u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo