JOŠKO JELIČIĆ UNIŠTIO MARIJA CVITANOVIĆA KAO RIJETKO KAD PRIJE: / 'Neka ode na kat kod 'tate' i pita ga za pomoć'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot:HTV

Hajduk se u subotu, zahvaljujući Saidu koji je zabio pogodak za 1-1 u 91. minuti, uspio spasiti poraza i, time, novih potresa u gradu pod Marjanom koji pamti i sretne dane kad su u pitanju bijeli.

27.11.2017.
21:14
PIXSELL/Screenshot:HTV
VOYO logo

Hajduk se u subotu, zahvaljujući Saidu koji je zabio pogodak za 1-1 u 91. minuti, uspio spasiti poraza i, time, novih potresa u gradu pod Marjanom koji pamti i sretne dane kad su u pitanju bijeli.

Navijači su Ivanu Kosu i čelnicima Hajduka pokazali palac dolje, po gradu se napadaju nogometaši i legende kluba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MATEO BEUSAN O VELIKOJ SUDAČKOJ POGREŠCI: ‘Stvarno mi nije jasno što se događalo sa sucem. Ne razumijem ga’

JOŠKO JELIČIĆ BRILJIRAO IZJAVOM U ANALIZI SUSRETA DINAMO-LOKOMOTIVA: ‘U ugovoru mi ne piše da moram analizirati treninge’

Ovih dana zaista nije lako biti hajdukovac

Ne, ovih dana zaista nije lako biti hajdukovac. Joško Jeličić, stručni komentator na HTV-u, bivši nogometaš koji je poznat kao onaj koji nema dlake na jeziku i koji ne podržava aktualno vodstvo HNS-a, osvrnuo na kaotično stanje u Hajduku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZEKIĆ ZA NET.HR: ‘Igrači su nakon gola bili u šoku. Razgovarao sam s njima u autobusu, imali smo vremena, vozili smo se devet sati’

"Mislim da nikad nije bilo teže nositi dres Hajduka niti biti trener bijelih kao što je to slučaj danas. Igrači griješe u strahu od navijača, bježe od odgovornosti i onda se događaju pogreške. Nije Hajdukov problem Memolla koji je, ruku na srce, odigrao očajnu utakmicu. U Hajdukovoj momčadi je jako puno Memolla i to je problem", rekao je Jeličić u emisiji "Stadion" i nastavio:

'Osijek razočarao u napadačkom dijelu igre'

"Isto tako moram naglasiti kako me Osijek razočarao u napadačkom dijelu igre. Nisu napravili ništa u ofenzivi. Ušli su u utakmicu s prevelikim respektom prema Hajduku i Poljudu i mislim da su morali igrati bolje. Osijek je najčešće loše prolazio na Poljudu, naravno da će biti goropadniji pred svojim navijačima. Ali ne vjerujem da će nešto mijenjati u igri. Jako je važno kako će se Hajduk pripremiti, nadam se da će Nižić biti spreman jer je jako važan kao kapetan u psihološkom aspektu. Osijek ima širinu kadra.", naglasio je Jeličić i osvrnuo se na utakmicu Rudeša i Dinama koja je odigrana u nedjelju, a u kojoj je Rudeš u Kranjčevićevoj uzeo bod favoriziranom Dinamu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj utakmici u 75. minuti mladom Španjolcu Daniju Olmu poništen je čisti gol zbog nepostojećeg zaleđa. Trener Mario Cvitanović žalio se na tretman kod sudaca, ali i očajan teren, što je posebno zasmetalo Jeličića.

MODRI ZAUSTAVLJENI U KRANJČEVIĆEVOJ: Posljednja momčad lige uzela im bodove, Olmu poništen čisti gol

'Cvitanović ima selektivno pamćenje'

"Jako mi je simpatična izjava Marija Cvitanovića nakon utakmice da je Dinamo zaštićen, razumijem ga. Bio je vruć nakon susreta. Da bi imao kredibilitet, mora biti dostojan. Da, zaleđa nije bilo i Dinamo je oštećen. To se mora kazati. No, isto tako Mario Cvitanović nikada nije priznao kad je njegova momčad zabila gol iz zaleđa. To nije potencirao. Dakle, on ima selektivno pamćenje. Osim toga, oni u svaku sezonu ulaze s 12 bodova prednosti jer je u Lokomotiva u ligi. Rudeš se po bodovnom učinku u utakmicama s Dinamom izjednačio s Lokomotivom, a ima 25 utakmica manje. A ako je Cvitanoviću problem infrastruktura ili suđenje, neka nakon treninga ode na kat kod 'tate', pita ga za pomoć i zatraži promjene u HNS-u. Vrlo jednostavno", aludirao je Jeličić na Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je, nakon pet utakmica bez pobjede u nizu u HNL-u, konačno našla žrtvu u Cibaliji, gdje je slavila 2-1 i izbila na drugo mjesto.

"Jako mi je žao Rijeke, pokazali su u Europskoj ligi da su konkurentni s europskim nogometom. Platili su danak širini koju nisu imali ili koristili, odnosno, činjenici da su vitalni igrači otišli uoči tih ogleda. Jasno je da su pali fizički u spremi i to je očito, pogotovo u zadnjim utakmicama", istaknuo je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo