Vatreni u Kataru / Josip Juranović za RTL: 'Imamo najbolji vezni red na svijetu, nemamo se čega plašiti'

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Desni bek Celtica komentirao je za RTL novu formaciju koju izbornik Zlatko Dalić planira isprobati u Kataru i još mnogo toga.

23.3.2022.
15:26
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Dohu gdje se priprema za dvije nadolazeće prijateljske utakmice, kao i nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje se u studenom i prosincu igra u Kataru.

Josip Juranović izgradio se u udarnog desnog bočnog reprezentacije, a igrao je u velikoj pobjedi reprezentacije i u ključnom susretu kvalifikacija protiv Rusije kojeg je Hrvatska dobila s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
prijateljske utakmice /

Borna Sosa ekskluzivno za RTL: 'Želio bih igrati protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu'

Image
prijateljske utakmice /

Borna Sosa ekskluzivno za RTL: 'Želio bih igrati protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu'

Desni bek Celtica komentirao je za RTL novu formaciju koju izbornik Zlatko Dalić planira isprobati u Kataru, trenutno stanje u HNL-u i još mnogo toga...

Pripreme za vrijeme i klimu u Kataru

Pa možda će biti nezgodno, ali zato smo sada ovdje da se malo prilagodimo, da vidimo kako će to biti. Kad je trening, trenira se sto posto. Kad su utakmice, to je reprezentacija, to je dres koji nosi veliko značenje, a za mene je još jedna prilika da pokažem što znam," rekao je Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sustav 3-5-2

"Igrao sam ga u Legiji godinu dana tako da znam skoro sve nedostatke i pozitivne strane. Vidjet ćemo na treninzima kako nam to odgovara i nakon utakmice ćemo vidjeti da li nam paše taj sistem."

Važnost pobjede protiv Slovenije i Bugarske

"Uvijek je dobro doći negdje i imati dobru zabavu. Kada je trening je trening, kada je utakmica je utakmica i uvijek dobro završiti ovaj ciklus s pobjedama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Josip Juranović

Sve veća važnost u reprezentaciji i konkurencija s Vrsaljkom

"Prvo, želim biti zdrav do Svjetskog prvenstva i imati što više utakmicama u nogama da dočekam što spremniji to SP. Vrsaljko je trenutno ozljeđen, ali ja mislim da će se on vratiti još jači poznavajući njegov mentalitet."

"Jedva čekam da se i on vrati ovdje da imamo dobar dvoboj na desnoj strani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb na Svjetskom prvenstvu

"Tko god da dođe, mi smo Hrvatska i trebamo se tako postaviti. Imamo jako dobru momčad, najbolji vezni red na svijetu, nemamo se čega plašiti."

Karijera u Celticu

"Dobro mi ide, sad smo prvi na tablici tri boda ispred Rangersa. Grad je odličan, svi su me u klubu prihvatili kao da sam tri godine tamo. Ovih šest mjeseci je tako brzo prošlo, samo riječi hvale."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje u HNL-u

"Naravno da pratim HNL, gledao sam većinu utakmica. Jako mi je drago da su četiri momčadi tu negdje, napokon je prvenstvo neizvjesno. Neka najbolji pobjedi na kraju."

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo