JEDINICA DINAMA I VATRENIH O UTAKMICI S MANCHESTER CIYJEM: / 'Bojazan? Nemam pravo razmišljati na taj način'

Image

Dinamo očekuje najteži ispit do sada u Ligi prvaka

27.9.2019.
16:54
VOYO logo

Nogometaše zagrebačkog Dinama sljedećeg utorka u Ligi prvaka očekuje utakmica protiv jedne od najjačih svjetskih momčadi, engleskog Manchester Cityja, a taj susret najavio je prvi vratar Modrih i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, znam da sve zanima utakmica na Etihadu, da navijači koji su nas sjajno bodrili protiv Atalante traže i naša razmišljanja o toj utakmici u Engleskoj. Bojazan? Nemam pravo razmišljati na taj način. Ako u utorak istrčimo u Engleskoj s mišlju kako da primimo što manje, onda nam slijedi katastrofa. Idemo igrati nogomet i probati izazvati sreću koja će nam trebati biti saveznik. U redu, svi pričaju o Watfordu, ali bio je i Norwich malo ranije koji je znao doći do rezultata. Zašto ne bismo to uzeli kao primjer?", izjavio je Livaković u razgovoru za Sportske novosti.

Strašna ekipa

Momčad Cityja puna je vrhunskih igrača, poput Aqüera, Mahreza, Sterlinga i De Bruynea, a na klupi sjedi možda i najbolji trener na svijetu Pep Guardiola. Dinamovce čeka jako težak ispit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nabrojili ste svjetske klase koje mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu, ali nogomet je lijepa igra jer ne pobjeđuje uvijek onaj tko je bolji. Na nama je da damo svoj maksimum. E sad, hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo", smatra čuvar mreže Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo