JAVIO SE NEOČEKIVANI HAJDUKOV JUNAK: / 'Uspio sam isprovocirati Gavranovića. Ovo je san, ne mogu vjerovati'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Neočekivani junak Hajdukove pobjede protiv Rijeke na Rujevici bio je 20-godišnji vratar Karlo Letica koji je uskočio u prvu postavu umjesto Dantea Stipice.

2.12.2017.
21:38
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjih 20 međusobnih dvoboja protiv Rijeke nogometaši Hajduka nisu znali za pobjedu. Kraj crnog niza dogodio se ove subote, nakon pet i pol godina čekanja, Splićani su u 18. kolu slavili s 2-1.

Image
SPLITSKI TRIJUMF NA RUJEVICI: /

Hajduk u fantastičnoj utakmici nakon pet i pol godina srušio Rijeku

Image
SPLITSKI TRIJUMF NA RUJEVICI: /

Hajduk u fantastičnoj utakmici nakon pet i pol godina srušio Rijeku

'Glava mi je nigdje'

U junaka utakmice prometnuo se mladi Letica koji je u 69. minuti obranio jedanaesterac Mariju Gavranoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da ne lažem: san je bio pola ovoga što se dogodilo. Ne mogu vjerovati, glava mi je nigdje... Ne znam što govorim, ne znam ništa", prenose 24 sata prvu Letičinu reakciju nakon utakmice.

Na pitanje kako je obranio kazneni udarac Gavranoviću, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušao sam ostati miran, pročitati stranu i isprovocirati ga. Na taj način branim i to mi se isplatilo. Ovo nam puno znači psihološki da se vratimo na stare staze i da krenemo što jače", dodao je mladi golman.

Kopić: 'Mislim da nisam nikoga uvrijedio'

A da bi mogao postati konkurencija Stipici, potvrdio je i Hajdukov trener Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi imamo Leticu, Stipicu i Grbića, tri čuvara mreže. Dante je prvi. Zadovoljan sam kako je Letica branio i to je u ovom trenutku najbitnije", rekao je Hajdukov strateg.

"Velika pobjeda, dečki su odlično odradili posao. Napravili smo sve da budu mentalno jaki i danas smo zaokružili fantastičan posao. Znali smo kako će Rijeka igrati, gledali smo kako ih iznenaditi iz tranzicije... U drugom poluvremenu napravili su nam probleme, ali obrana penala i neke druge situacije su pokazale da smo na psihološkom planu bili pravi i zasluženo pobijedili", dodao je Kopić koji je u drugom poluvremenu isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam bio kriv, mislio sam da je bio prekršaj, reagirao sam previše temperamentno, ali mislim da nisam nikoga uvrijedio. Ispričavam se ako je bilo nešto izvan okvira normalnoga, mislim da nije", zaključio je Kopić.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo