REAKCIJE / Jakirović otkrio zašto je Špikić bio na tribini: 'Petković u ovom sustavu ima više slobode'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Čestitao mi je, drago mi je da je došao na prvoligašku scenu. Čitav život radi da dođe na taj nivo", rekao je Jakirović o kumu Vidoviću

13.4.2024.
22:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pobjednički niz nastavili su nogometaši Dinama koji su tri boda osvojili i u 30. kolu HNL-a, u gostima su pobijedili Goricu 2-0 (1-0).

Image
PLAVI SLAVE /

Dinamo nastavio s pobjedama: Kulenović i Bulat donijeli tri boda u Gorici

Image
PLAVI SLAVE /

Dinamo nastavio s pobjedama: Kulenović i Bulat donijeli tri boda u Gorici

U 13. minuti Plavi su poveli golom Sandra Kulenovića, a utakmica je riješena u 87. minuti kada je za 2-0 pogodio Marko Bulat. Velikogoričani su ove sezone bili neugodan suparnik Dinamu. Jednom su odigrali 0-0 na maksimirskom stadionu, dok su u Velikoj Gorici pobijedili 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam momcima na jako dobroj utakmici, mislim da se od prve minute pokazalo da smo energični, kombinatorni i da imamo dobar pristup, kako smo i tražili. Zabili smo prvi gol, imali smo stvarno nekoliko jako dobrih prilika možda da riješimo utakmicu prije. Nevistić je super reagirao kod šanse Rukavine, kad je naša obrana pogriješila. Pokušali smo u drugom poluvremenu još jednom zabiti, nismo bili toliko agresivni, ali dobro da je Bulat zabio. Lako se moglo nešto zalomiti", rekao je trener Plavih Sergej Jakirović, prenose SN.

"Danas smo stvarno bili koncentrirani. Ovaj tjedan radili smo na linijama kretanja budući da igramo u drugoj formaciji. Dobili smo više fluidnosti i kombinatorike. U budućnosti će, nadam se, biti još bolje. Petković u ovakvom sustavu ima više slobode, do izražaja dolazi i njegova kreacija kad se spušta između linija, kompatibilan je s ostalim napadačima. Špikić? Osjetio je zatezanje u aduktoru, zato nije igrao"; nastavio je Jakirović pa otkrio što mu je rekao kum Rajko Vidović koji vodi Goricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitao mi je, drago mi je da je došao na prvoligašku scenu. Čitav život radi da dođe na taj nivo, mislim da je Gorica napravila dobar potez s takvim fajterom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo