Ovo je fotografija koja mora zaboljeti svakog dinamovca

Dinamo je polusezonu zavrsio pobjedom nad Slaven Belupom (3:2), a pred utakmicu se klub oprostio od kapetana Josipa Simunica koji odlazi iz kluba.

14.12.2014.
17:52
VOYO logo

Dinamo je polusezonu zavrsio bez poraza, omjer od 15 pobjeda i cetiri neodlucena rezultata dobar je omjer za skupocjenu momcad hrvatskog prvaka. Ono sto nije dobro jest posjeta. Dinamovi brojaci koji inace znaju izbrojati kojeg gledatelja vise nego sto ga vide mnogi navijaci su izbacili brojku od 710 gledatelja, najmanje otkako Dinamo na taj nacin broji posjetu.

Tako je bio tuzan oprostaj Josipa Simunica, kapetana koji se nije uspio oprostiti od domacih navijaca utakmicom, vec je zbog ozljede samo dobio dres pred pocetak utakmice. Njegov nasljednik Domagoj Antolic mu je poklonio uokviren dres s brojem 116 (broj utakmica za Dinamo) i porukom - Svi smo mi Joe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inace, sto se utakmice tice, dva gola Copa i jedan Pjace doveli su Dinamo do velike prednosti (3:0), ali gosti su preko Delica i Cesarca u 90. minutu usli s golom minusa. Imali su cak iz prekida doci do izjednacenja, ali bilo bi to previse za upropastiti i za ne pretjerano uspjesnog trenera kao sto je Zoran Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Dinamo 49 2. Rijeka 42 3. Hajduk 32 4. Lokomotiva 28 5. Zagreb 24 ....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo