DRUGI ČOVJEK HNS-A NE ODUSTAJE OD SPLITA: / 'Nitko neće postavljati ultimatume reprezentaciji'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Marijan Kustić naglasio je kako nikakvi ultimatumi reprezentaciju ne dolaze u obzir

18.6.2019.
20:33
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Gdje će se igrati dvoboj Hrvatske i Mađarske, i dalje je u zraku unatoč prošlotjednoj objavi HNS-a da će domaćin biti Split.

Image
NIŠTA OD VATRENIH U SPLITU? /

Pojavila se vijest da se susret s Mađarima seli u drugi grad, navijači poručili HNS-u što oni žele

Image
NIŠTA OD VATRENIH U SPLITU? /

Pojavila se vijest da se susret s Mađarima seli u drugi grad, navijači poručili HNS-u što oni žele

Međutim, Hajduk je odmah reagirao priopćenjem da HNS nije nikoga na Poljudu ni u Splitu kontaktirao oko organizacije, pa je sve izglednije da se ondje neće ni održati utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da mi ne križamo nikoga. Ali, definitivno ponavljam da ultimatuma reprezentaciji - ne, nikakvoga, i naravno da mi nećemo ići dolje na silu, ako netko ne želi da se dođe dolje", rekao je za Novu TV izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

Omiš pokazao

"Dok god postoji šansa da se utakmica organizira, mi ćemo bit pri tome. I ovaj puta mi smo donijeli odluku na njihovu kandidaturu koji su oni dali i iskazali želju da žele ili Slovačku ili Mađarsku u Splitu, znači mi smo donijeli odluku na njihovu kandidaturu. Ali ponavljam se već stoti puta: ne miješati reprezentaciju u bilo kakva otvorena pitanja kluba. To ćemo apsolutno rješavati, ali uvjetovati reprezentaciji - apsolutno ne! Ne znam tko je taj da može braniti ljubiteljima nogometa, Vatrenih, reprezentacije, Luke i svih ostalih, djece koja su njihovi idoli, da dođu na Poljudu i da uživaju i uživo da ih gledaju, a ne samo na televiziji?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kustić je za primjer uzeo Omiš.

"O podjeli ne bih govorio, rekao bih samo da utakmica u Omišu je pokazala koliko Dalmacija želi reprezentaciju. Napravljeno je više anketa, vidjeli ste da su izlazili s time vani, ali sad sam dobio informaciju da je napravljena anketa na 10 tisuća ispitanika. Preko 75 % ih se izjasnilo da žele reprezentaciju u Splitu. Mislim da je to jedan veliki pokazatelj", rekao je i zaključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je moja želja i želja cijelog Izvršnog odbora i cijelog Saveza, da se odnosi uspostave i budu bolji i da ne dijelimo nikoga. Nikakav sjever i jug. Mi smo Hrvatska, mi trebamo bit jedinstveni. Mislim da uistinu trebamo sve napravit da se izdignemo iznad svih tih stvari koje, 'ajmo reći, postoje i da se na koncu utakmica odigra u Splitu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo