Još jedan Vatreni seli Biliću u Rusiju? Cijena - 10 milijuna eura

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (24) mogao bi u siječanjskom prijelaznom roku promijeniti klub.

8.1.2013.
13:42
VOYO logo

Marca piše kako su pregovori u uznapredovaloj fazi i da Bilić jako želi vidjeti u svojim redovima svog sunarodnjaka i igrača kojeg jako dobro poznaje iz reprezentacije.

Rakitić trenutno uživa u vrlo komfornoj situaciji u Andaluziji. Redovito igra, ondje mu je djevojka i ima dobre uvjete, pa Rusi znaju da na stol moraju staviti vrlo dobru ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A španjolski sportski dnevnik piše da je Lokomotiv spreman ponuditi oko 10 milijuna eura odštete, kao i netto-plaću od dva milijuna eura.

U Sevilli bi navodno bili spremni prihvatiti ovakvu ponudu s obzirom na tešku ekonomsku situaciju, iako je predsjednik kluba Joe Maria del Nido nedavno izjavio kako neće biti prodaje najboljih igrača u siječnju, s naglaskom da je već odbio ponudu od 16 milijuna eura za najboljeg strijelca Alvara Negreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotivu se ne žuri da realizira ovaj transfer budući da je momčad i dalje na odmoru i ne kreće s pripremama do 20. siječnja, dok nastavak sezone u ruskom prvenstvu kreće tek od drugog tjedna ožujka, nešto nakon zatvaranja tamošnjeg prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je u Sevillu stigao u siječnju 2011. godine iz Schalkea potpisavši ugovor na četiri i pol godine. U slučaju transfera u Lokomotiv, postao bi treći hrvatski igrač pod paskom bivšeg hrvatskog izbornika nakon Vedrana Ćorluke i Darija Krešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo