BRAVO, MAJSTORE! / Perišić zabio Napoliju i bacio San Siro u trans, njegov fantastičan potez vrijedi vidjeti nekoliko puta

Image

Ove sezone igra u nevjerojatno dobroj formi

21.11.2021.
19:06
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić zabio je prekrasan pogodak za vodstvo Intera od 2:1 u velikom derbiju s Napolijem (3:2). Igrala se 44. minuta susreta kada je Vatreni poslije ubačaja iz kuta sjajno glavom pospremio loptu u mrežu i izazvao ludnicu na San Siru. Perišićev gol pogledajte ovdje.

Napoli je, inače, doživio prvi poraz u sezoni, a momčad Maurizija Sarrija je u ovom dvoboju primila gotovo isti broj pogodaka (3) kao u dosadašnjih 12 kola (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUKA JE KRALJ MADRIDA /

Modrić je genije, pogledajte kako je majstorski asistirao i zapalio društvene mreže: 'Podignite mu spomenik'

Image
LUKA JE KRALJ MADRIDA /

Modrić je genije, pogledajte kako je majstorski asistirao i zapalio društvene mreže: 'Podignite mu spomenik'

Za Napoli je dvoboj na San Siru dobro počeo, jer je u 17. minuti Poljak Piotr Zielinski doveo goste u vodstvo. No, već u 25. minuti je domaća momčad izjednačila, kad je Hakan Calhanoglu realizirao kazneni udarac. Isti igrač je u 44. minuti ubacio s lijeve strane, a na prvoj vratnici sjajno je reagirao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i glavom proslijedio loptu prema mreži.

Gostujući vratar Ospina uspio je loptu odbiti, ali tek nakon što je ona cijelim obujmom prošla gol-crtu pa je Inter poveo sa 2-1. U 61. minuti je Lautaro Martinez povećao prednost aktualnih prvaka na dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozoviću svih 90 minuta

Nadu u novi preokret Napoliju je vratio Dries Mertens sjajnim udarcem u 78. minuti. Gosti su do kraja utakmice mogli doći do izjednačenja, ali je 91. minuti Interov vratar Samir Handanović nevjerojatnom intervencijom spriječio pogodak nakon udarca Marija Ruija, a u 97. minuti je Dries Mertens neometan sa osam metara poslao loptu preko grede.

Perišić je u igri bio do 88. minute, a Marcelo Brozović je odigrao cijeli dvoboj za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je osmom pobjedom u sezoni došao do 28 bodova te za vodećim dvojcem, Napolijem i Milanom, sada zaostaje samo četiri boda.

Što će biti s Perišićem?

Perišić ove sezone igra u jako dobroj formi i jedan je od važnijih igrača u momčadi Simonea Inzaghija, a isto se može reći i za reprezentaciju gdje briljira kod Zlatka Dalića, no navodno odlučio je da će dres Nerazzurra nositi samo do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji već neko vrijeme pišu kako Perišić neće dobiti novi ugovor i kako gotovo sigurno odlazi sljedećeg ljeta kao slobodan igrač, no mogao bi se taj njegov odlazak dogoditi i nešto ranije, već ove zime.

Naime, portal L'Interista objavio je kako se tri velika kluba zanimaju za Perišića i rado bi ga doveli već u siječnju sljedeće godine. Everton je nekako najviše zainteresiran, a u kombinacijama su još Milan i Roma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo