SVI GA HVALE NAKON MAESTRALNE PREDSTAVE / Inzaghiju opet postavljeno neugodno pitanje o Vatrenom, Perišić progovorio o novoj ulozi u momčadi

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić zaslužio je naklon navijača , suigrača i trenera za ono što je pokazao ove sezone

9.4.2022.
21:42
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za oba pogotka milanskog Intera u 2-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Verone u susretu 32. kola talijanskog prvenstva.

Perišić je u 22. minuti osvojio loptu na sredini igrališta, projurio po lijevom krilu i potom idealno ubacio za natrčalog Barellu koji je sa šest metara snažnim udarcem zatresao mrežu za 1-0. Samo osam minuta potom Perišić je odlično reagirao na prvoj vratnici kod udarca iz kuta te glavom prebacio loptu na dva metra od gostujućeg gola gdje se nalazio Džeko kojemu nije bilo teško povisiti na 2-0. Perišić je odigrao čitav susret za Inter baš kao i Marcelo Brozović, dok je Boško Šutalo ušao u igru za Veronu, koju vodi Igor Tudor, u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI RASTUŽIO TUDORA /

Kakav je majstor naš Ivan Perišić, pogledajte kako je namjestio dva gola Intera

Image
VATRENI RASTUŽIO TUDORA /

Kakav je majstor naš Ivan Perišić, pogledajte kako je namjestio dva gola Intera

"Nadam se da ovo znači da smo se vratili u utrku jer rezultati iz veljače i ožujka nisu bili dobri. Još uvijek smo tu i ništa nije gotovo. Ne volim pričati o prošlosti, želim se fokusirati na sadašnjost. Gotovo dvije godine igrali smo bez podrške naših navijača, ali sada kada su iza nas bit će nam lakše izdržati do kraja", kazao je Perišić poslije utakmice.

Image
Foto: Profimedia

Ivan Perišić

"Lani smo osvojili naslov. Dobro nam je išlo do veljače. Puno se klubova bori za Scudetto, ali ako ćemo igrati, trčati i boriti se kao danas ona se ne bojim", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je u drugom poluvremenu zaigrao u napadu iza Edina Džeke, dok je njegovu poziciju na lijevom krilu zauzeo Robin Gosens.

"Tijekom karijere igrao sam skoro na svim pozicijama. Nije važno gdje igrate, najvažnije je trčati, boriti se i dati sve za pobjedu", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Simone Inzaghi također je posvetio nekoliko riječi Vatrenom. Prvo je progovorio o promjeni pozicije.

Image
Foto: Profimedia

"Moguće je da ćemo ga u toj ulozi i ubuduće gledati", otkrio je a onda je odgovorio na pitanje hoće li s upravom razgovarati o obnovi Perišićeva ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je važan klub s vrlo dobrim vodstvom. O Perišiću sam već iznio svoje mišljenje. Ima izvanrednu sezonu i mora tako nastaviti. Imamo i druge stvari za rješavati, ali klub će se pobrinuti za to", dodao je.

"Želim da Marcelo Brozović uskoro potpiše novi ugovor, on je sretan u Interu. Nadam se da će i Perišić uskoro produžiti ugovor", poručio je, inače, Inzaghi u razgovoru za Gazzettu dello Sport krajem prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo