S Dinamovom sramotom se sprdaju i na Kantridi

'Siguran sam da će u subotu na Kantridi biti više naših navijača nego što ih je u Maksimiru bilo na utakmici Lige prvaka', poručio je mladi igrač Rijeke Ivan Močinić uoči derbija s Dinamom.

20.9.2012.
18:41
VOYO logo

Dinamo je u Maksimiru pred 4683 gledatelja otvorio Ligu prvaka porazom protiv Porta, a u subotu ga čekaju domaće obaveze i gostovanje na Kantridi.

Deventaestogodišnji Ivan Močinić jako se veseli tom susretu jer bi mogao zaigrati umjesto kartoniranog Brezovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je za očekivati da će Portugalci pobijediti, iako je Dinamo pružio dobar otpor u prvom poluvremenu. Teško je po tom susretu donositi bilo kakve zaključke ili u njemu tražiti neke slabe točke protivnika. Ipak je to natjecanje u kojemu s druge strane stoje najkvalitetnije europske momčadi. Jedno je sigurno, Modri su u HNL-u ispred svih. Nezahvalno je govoriti o njihovim slabostima. Ne vjerujem da ih imaju, ne bi inače bili tu gdje su sad. No, mi imamo jedan jaki adut", izjavio je Močinić za Sportske novosti pa objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prvog kola imamo veliku podršku s tribina, a to je jako važno. Siguran sam da će u subotu na Kantridi biti više naših navijača nego što ih je u Maksimiru bilo na utakmici Lige prvaka. Uz to, i mi iz susreta u susret igramo sve bolje", smatra Močinić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo