'Došlo je do diskusije' / Ivan Jurić potukao se sa sportskim direktorom Torina koji je rekao: 'Takve stvari se događaju'

Image

"Tijekom naše žestoke svađe rekao sam mu svašta, ali to je bilo izrečeno u žaru i znam da on voli Torino kao i ja. Ponavljam, moramo mu čim prije dovesti igrače," rekao je Vagnati.

28.7.2022.
8:55
VOYO logo

Trener Torina, Ivan Jurić, našao se u fizičkom obračunu sa sportskim direktorom kluba Davideom Vagnatijem na pripremama u Austriji. Sve je zabilježeno video snimkom, koja je postala hit na društvenim mrežama.

Do tučnjave je došlo jer je Jurić navodno bijesan što uprava kluba nije dovela adekvatne zamjene za igrače koji su napustili klub, a na početku snimke možemo vidjeti kako Vagnati vrišti na Jurića i pokušava ga fizički napasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između njih našao se Marco Pellegri, član stručnog stožera, ali ne uspjeva zadržavati sportskog direktora koji se unio Juriću u lice. Hrvat je odgovorio tako što ga je odgurnuo, a to je samo pogoršalo situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znam da on voli Torino kao i ja'

Vagnati se nakon incidenta javio za Sky Sport i izjavio da je svađa između Jurića i njega stvar prošlosti.

 "Došlo je do diskusije koju nije bilo lijepo gledati, ali kada se nađe dvoje ljudi koji odlučno žele napraviti posao, takve stvari se događaju. Trener što prije želi nove igrače i mi radimo sve što možemo kako bi to napravili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mercato je jako težak, ali dovest ćemo u Torino igrače koji nam trebaju. Jurić i ja smo se već pomirili i zagrlili. Ivan i ja smo dva realista, koji otvoreno i izravno kažu kako stvari stoje. Jurić je veliki trener."

"Tijekom naše žestoke svađe rekao sam mu svašta, ali to je bilo izrečeno u žaru i znam da on voli Torino kao i ja. Ponavljam, moramo mu čim prije dovesti igrače."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images

Ivan Jurić

Ne očekuje sukobe u budućnosti

Vagnati je bio prilično hladne glave u intervjuu što je potpuna suprotnost u odnosu na scene s parkirališta u Austriji. Kaže da će posljedice sukoba biti samo "pozitivne", a da su s tučnjavom pokazali "vidljivu strast".

Hoće li biti posljedica nakon našeg sukoba? Samo pozitivnih, jer kod obojice je vidljiva strast da radimo prave stvari za klub. Razumijemo razloge trenerovog nezadovoljstva i intervenirat ćemo tamo gdje je potrebno. Koje igrače ćemo dovesti? Prave za naš tip nogometa, jake osobnosti. Neće biti baš desetorica novih, ali svakao ćemo pojačati aktualnu momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo