Skandal uoči EURA: 'Zaslužio si metak, pi**o!'

Nakon što je James McClean pozvan da brani boje Irske na EURU u Poljskoj i Ukrajini, nogometaš Sunderlanda je na Twitteru primio prijetnje smrću.

9.5.2012.
7:30
VOYO logo

Izbornik irske reprezentacije Giovanni Trapattoni u ponedjeljak je objavio popis nogometaša na koje računa za Europsko prvenstvo, a nedugo nakon toga u toj je zemlji izbio skandal zbog pozivanja Jamesa McCleana.

Naime, nogometaš Sunderlanda je na Twitteru objavio koliko je sretan što će igrati za Irsku, a nekim navijačima se to nije svidjelo, pogotovo zato što je u lipnju 2011. odbio igrati za Sjevernu Irsku nadajući se da će ga primijetiti Trapattoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutno sam počašćen i ne mogu biti sretniji što ću prestavljati svoju zemlju na EURU", napisao je McClean, što je izazvalo bijes radikalnih navijača:

Himna kojom se Irci 'nabrijavaju' za EURO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je** se, ti prljavo katoličko gov**. Pobrinut ću se da budeš upucan kada kročiš nogom na božju zemlju", napisao je jedan navijač, a drugi dodao:

"Zaslužio si metak za ovaj komentar. Igrat ćeš za Irsku, a ne za zemlju u kojoj si rođen, pi***".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McClean se nije zabrinuo zbog prijetnji te je navijačima poručio:

"Sviđa mi se što me šokirani navijači Sjeverne Irske tretiraju kao psa. Radije se pobrinite za to kako ćete gledati nastupe vaše zemlje na EURU. Pa Sjeverna Irska ne igra na EURU! Moja pogreška!", napisao je s podmijehom McClean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo