INTER SLAVIO NA TEŠKOM GOSTOVANJU U KOPRIVNICI: / Pogodak Serderova s bijele točke bio je dovoljan za tri boda

Image
Foto: PIXSELL

Rutinski posao odradila je momčad Intera na gostovanju u Koprivnici

23.2.2019.
17:09
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zaprešićkog Intera ostvarili su važnu pobjedu na gostovanju u Koprivnici, gdje su u subotnjem dvoboju 22. kola Prve HNL sa 1-0 (0-0) svladali Slaven Belupo, a strijelac pobjedničkog pogotka u 68. minuti bio je Rus Serder Serderov.

Zahvaljujući petoj prvenstvenoj pobjedi u ovoj sezoni Inter je došao do 21 boda i bodovno se izjednačio sa Slaven Belupom na sedmom mjestu, a pobjegao devetoplasiranoj Istri 1961 na pet bodova prednosti, no Puljani imaju utakmicu manje. Vodeći Dinamo ima 54 boda, Rijeka je druga sa 41, a Osijek treći sa 40.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio je Belupo, ali Zaprešićani su bili konkretniji

Domaća momčad je imala bolje prilike u prvom poluvremenu, dok su gosti bili konkretniji i poduzetniji u nastavku. Odlučujuću akciju Inter je izveo u 68. minuti, kad je gostujuća momčad dobro izvela kontranapad, iskoristila brojčanu prednost pred vratima Koprivničana, a Rus Sederov je preciznim udarcem sa 11 metara pogodio donji desni kut pokraj nemoćnog domaćeg vratara Ivana Filipovića.

Utakmicu na Gradskom stadionu u Koprivnici pratilo je oko 300 gledatelja, a sudio je Goran Gabrilo iz Splita. U drugoj utakmici subotnjeg programa od 17.30 sati Hajduk je domaćin Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo