24. kolo HNL-a / Igrači Slavena i Rijeke dominiraju u novoj momčadi kola u HNL-a, Livaja najbolji!

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bez iznenađenja, Marko Livaja je najbolji ocjenjeni igrač kola s ocjenom od 9.2 po SofaScoreu nakon što je zabio hat-trick protiv Dragovoljca.

21.2.2022.
12:23
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prošlog se vikenda odigralo 24. kolo prve hrvatske nogometne lige, a statističari SofeScore izbacili su tradicionalnu momčad kola koju čine najimpresivniji pojedinci u kolu.

Bez iznenađenja, Marko Livaja je najbolje ocjenjeni igrač kola s ocjenom od 9.2 po SofaScoreu. Napadač Hajduka zabio je hat-trick u pobjedi 3-0 protiv Hrvatskog Dragovoljca. Osim toga, Livaja je imao 25 dodavanja na utakmici s 54 posto uspjeha, tri udarca u okvir i dva ključna dodavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući najbolji je Mihael Žaper, veznjak Osijeka. On je u pobjedi 3-2 protiv Istre imao gol i asistenciju, kao i 41 dodavanje s impresivnih 85 posto uspješnosti. Izgubio je samo osam lopti, za razliku od Livaje koji je izgubio 31 lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihail Caimacov, koji je bio izvrstan u pobjedi Slaven Belupa od 3-0 i Haris Vučkić također su imali izvrsne ocjene s 8.4 i 8.6. 

Što se tiče klubova, najviše igrača u momčadi kola imaju Slaven Belupo i Rijeka, svaki po tri. Iz Belupa u momčadi kola još su se našli Zoran Kvržić i vratar Ivan Sušak, a iz Rijeke Robert Murić i Lindon Selahi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo