Štimac se 'razbahatio': 'Više ne možemo lagati!'

19.10.2012.
9:31
VOYO logo

"Svjestan sam da navijačima više ne možemo lagati. Oni su protiv Walesa vidjeli jednu novu Hrvatsku. Ovo je moja Hrvatska, ovo je ono što ja želim. Želim lomiti protivnike, želim ih probijati po svim linijama. Želim da nam se poklone poslije utakmice", rekao je hrvatski izbornik Igor Štimacu razgovoru za Novu TV.

Dobar start u kvalifikacijama za SP 2014. godine dale su 'krila' Štici, koji je imao nešto za reći i bivšim izbornicima, Slavenu Biliću i Zlatku Kranjčaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZvwswdHZtuE8GXig
szólj hozzá: Croatia vs Wales 2:0 GOALS HIGHLIGHTS

"Prateći Hrvatsku kao komentator ovih osam godina, imajući puno dodira sa svim igračima koji su nosili ovaj dres, znao sam da oni igraju ispod svojih vrijednosti. Nije to zamjerka bivšim izbornicima i njima samima. Jednostavno se nije previše vodilo računa o svakom djeliću koji je nužan ugraditi u slaganje mozaika", poručio je Štimac, koji je imao i poruku oko utjecaja Zdravka Mamića na njega: "Mislim da je ovo izvrsna situacija da mnogi shvate da u ovoj priči nema Zdravka Mamića. U ovoj priči koju grade Davor Šukeri Igor Štimac nema Mamića i on nema nikakav utjecaj na nas, niti će ga imati. Ovo su naše odluke i Savez koji smo mi stvarali, a ne Zdravko Mamić. Ovime ne diskreditiram njegovu ulogu u hrvatskom nogometu, jer ona je ogromna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo