'Ma da je riječ i o Josipu Brozu Titu, to nije normalno'

'Što bih rekao da mi Mamić uđe u teren? Hvala, doviđenja, ja više nisam trener! Ma da je riječ i o Josipu Brozu Titu, to nije normalno', izjavio je Igor Pamić.

10.11.2012.
10:07
VOYO logo

Igor Pamić se nakon turbulencija u Karlovcu smirio u Istri u kojoj uživa.

"U Istri imam ugovor još godinu i pol dana. Klub je privatiziran, na dobrom je putu. Znate kako je bilo s Istrom u 20 godina Hrvatske lige; malo u prvoj ligi, pa borba za ostanak, pa malo u drugoj ligi. Pokušavamo to razbiti. Ne daj Bože da bih nešto loše rekao o četiri karlovačke godine, ali nakon onih stresova pred kraj, ovdje sam se zaista preporodio. Na svom sam terenu, a motiv je veći nego ikada", izjavio je Pamić za sportski tjednik Max te se dotaknuo i Dinama čije je boje nekada branio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da se Ante Čačić prelako odrekao Leke, Pokrivača i Tonela te da je zbog toga dosta izgubio u Ligi prvaka, a objasnio je i što bi rekao da mu Zdravko Mamić na aut-liniji motivira igrače.

"Što bih rekao da mi Mamić uđe u teren? Hvala, doviđenja, ja više nisam trener! Ma da je riječ i o Josipu Brozu Titu, to nije normalno", izjavio je Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo