HRVATSKI TRENER OTIMA MANDŽUKIĆA INZAGHIJU ISPRED NOSA: / Klub je već uspostavio prvi kontakt s bivšim Vatrenim

Image
Foto: Profimedia, AFP

Mandžukić je raskinuo ugovor s Al-Duhailom i sad je slobodan igrač. Ponuda mu sigurno neće nedostajati

7.7.2020.
22:20
Profimedia, AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (34) korak je do povratka u Serie A, prenose talijanski mediji. Iako se kao njegova inicijalna destinacija navodio Benevento koji vodi Pippo Inzaghi, vijesti s "čizme" malo su sad drugačije.

Mandžukić je, naime, na meti talijanske Verone koju sjajno vodi Ivan Jurić ove sezone. Verona će se vjerojatno na kraju sezone pozicionirati na neko od mjesta koja vode u Europu, a Mandžo bi trebao biti jedna od najvećih Jurićevih uzdanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi portal koji se bavi klubom iz Verone CalcioHellas, prvi kontakt s hrvatskim napadačem već je uspostavljen i dogovori su krenuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raskinuo ugovor

Mario Mandžukić objavio je prošlog vikenda da je raskinuo ugovor sa svojim dosadašnjim klubom Al-Duhailom. Hrvatski napadač već duže vrijeme nije bio zadovoljan klubom, kako su pisali mediji, a sve je kulminiralo ovim raskidom ugovora.

Objavio je vijest Mandžukić na svom profilu na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Postigao sam dogovor s Al Duhailom o sporazumnom raskidu mog ugovora. Cijenim povjerenje i gostoprimstvo koje su mi ukazali u Kataru i želim klubu sve najbolje u budućnosti”, napisao je Mandžukić.

Fanovi na njegovom Instagramu poručili su mu da se jednostavno vrati u Juventus, ali teško je da ta opcija postoji, bar dok je Sarri tamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saga oko Mandžukićevog odlaska iz Katara trajala je dugo. Njegov je bivši suigrač i prijatelj još Mehdi Benatia još prije nekoliko mjeseci izjavio da Mandžukiću nije dobro u Kataru te da bi se vratio u Europu, a kasnije su ga zbog neučinkovitosti prozivali i tamošnji mediji. Najprije su interes pokazali turski velikani Bešiktaš, Fenerbahče i Galatasaray, da bi se počelo pisati i povratak u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom karijere Mandžukić je igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu “Vatrenih” sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo