EP futsal / Hrvatska futsal reprezentacija danas lovi četvrtfinale Eura protiv favorita za naslov

Image

HRVATSKA futsal reprezentacija večeras igra utakmicu drugog kola grupne faze Europskog prvenstva u Nizozemskoj.

25.1.2022.
13:38
VOYO logo

Nakon sjajne pobjede i predstave naše futsal reprezentacije protiv Poljske u prvom kolu Europksog prvenstva, danas slijedi malo teži izazov.

Hrvatska od 17:30 igra protiv Rusije koja slovi za jednog od prvih favorita turnira. Rusi u svojoj momčadi imaju nekoliko brazilskih igrača koji uvelike pridonose kvaliteti ruske momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirali smo utakmicu protiv Poljske, detektirali smo dobre i loše strane. Sada smo fokusirani na Ruse, jednu od najjačih reprezentacija svijeta koja je bila sudionik svih svjetskih i europskih prvenstava i na njima je osvojila puno medalja. Naravno da ćemo dati sve od sebe i da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Marinko Mavrović za kanale Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija je u prvom kolu deklasirala Slovačku 7:1

"Moramo povećati rotaciju, priliku će dobiti Čekol i Jurlina koji nisu igrali prvu utakmicu. Moramo vidjeti u kakvom je stanju ozljeda Tihomira Novaka, hoće li igrati protiv Rusije ili ćemo ga sačuvati za Slovačku. Svi moramo dati dati sve od sebe, odraditi cijelu utakmicu na visokoj razini. Ne smije nam se ponoviti mentalni pad kakav smo imali u drugom poluvremenu protiv Poljske".- rekao je izbornik Mavrović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije poznato hoće li ponajbolji igrač Hrvatske Tihomir Novak nastupiti.

Imali smo vremena za odmor, sviđa mi se ovaj format u kojem između utakmica imamo četiri dana odmora. Sve teče svojim slijedom, gledali smo koje su dobre i loše strane protiv Poljaka. Imali smo veliki uteg pobjede, ostvarili smo je. Utakmica bez pritiska, možemo puno dobiti, jer smo s pobjedom osigurali prolaz, u slučaju poraza i dalje imamo sve u svojim rukama. Dobro ih znamo, ali vjerujem, da možemo doći do pobjede".- završio je izbornik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadamo se da će naši malonogometaši napraviti podvig i proći u drugi krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo