Luda utakmica na Poljudu: Hitna pomoc odvela nokautiranog hajdukovca

Nogometasi Hajduka i Istre odigrali su utakmicu za pamcenje. Okrsaj 19. kola domaceg prvenstva zavrsio je 5:3 za domacina, a vidjeli smo i crveni karton, tri jedanaesterca i nokaut u 20.

13.12.2014.
17:05
VOYO logo

"Veceras je nasa festa", orilo se s poljudskih tribina na kraju ove polusezone. Oko 5.000 navijaca vidjelo je ludu utakmicu koju ce dugo pamtiti. Sve je krenulo sokom. Mikanovic i Nizic su krenuli na jednu loptu, a potonji je izvukao deblji kraj. Suigrac ga je nokautirao nogom u glavu.

Prekid je trajao pet minuta, hitna je odvezla nesretnog nogometasa u bolnicu. Kratko je ostao i bez svijesti, ali na kraju ipak je prosao 'samo' s potresom mozga. A na travnjaku - ludnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je dominirao u prvih 45 minuta i do sudacke nadoknade u potpunosti drzao konce utakmice. Caktas iz jedanaesterca i dva gola Gotala su nagovjestala da ce konacno navijaci Hajduka imati malo mira. Kako pogresno...

Mikanovic je u sudackoj nadoknadi zaradio crveni karton i Istra je iz jedanaesterca preko Radonjica smanjila na 3:1. S igracem vise su jurnuli na Bijele i bivsi dinamovac je vec u 52. minuti smanjio na 3:2. Igralo se potpuno otvoreno, redale su se sanse, a sljedeci gol smo cekali petnaest minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golman Istre Brkic pokosio je Milevskija, te se ozlijedio dok je rusio Ukrajinca. Usao je Dremen, a Caktas je opet pogodio, no to nije bilo sve. Blagojevic je u 87. minuti s ruba 16-erca pogodio za 4:3, ali pricu je zakljucio Milevskij golom iz kontre minutu kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo