POTRES NA POLJUDU / Hajduk obavio najzvučniji transfer ove sezone. U Split stigao poznati igrač koji je donedavno bio na meti Real Madrida

Image

Ostat će na posudbi do kraja sezone i ona će se produljiti za još jednu sezonu ako se Hajduk plasira u Europu

31.1.2022.
16:49
VOYO logo

Hajduk je obavio uvjerljivo najzvučniji transfer ove sezone, na Poljud je stigao Francisco Reis Ferreira, zvani Ferro. Prije nekoliko dana pojavila se senzacionalna vijest za hrvatski nogomet, odnosno pojavila se informacija da Hajduk dovodi Ferra iz Benfice na posudbu, a sada je taj transfer realiziran.

Ferro će ostati na posudbi do kraja sezone i ona će se produljiti za još jednu sezonu ako se Hajduk plasira u Europu. Inače, Ferro je stoper vrijedan četiri milijuna eura prema Transfermarktu, ponikao je u Benficinoj školi i za njih je odigrao 67 utakmica te je zabio četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio ga je Zidane

Ferro, kojemu su tek 24 godine, donedavno je bio na glasu kao veliki talent i prije godinu i pol dana htio ga je u Real Madrid dovesti Zinedine Zidane, a spominjao se i interes Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, oba su kluba odustala od Ferra jer je Benfica postavila odštetnu klauzulu od čak 100 milijuna eura. Ferro je u međuvremenu pao u drugi plan i u godinu i pol dana odigrao je samo 12 utakmica, šest u Benfici i tri u Valenciji gdje je bio na posudbi. Sada će karijeru nastaviti na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo