GUARDIOLA JE STIGAO U BARCELONU I DOGOVARA MESSIJEV DOLAZAK U CITY? / Radi se na transferu koji će uzdrmati nogometni svijet

Image
Foto: Profimedia

Argentinski nogometaš je u dresu Barcelone osvojio čak 33 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, te 10 naslova španjolskog prvaka

29.8.2020.
15:15
Profimedia
VOYO logo

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola stigao je u Barcelonu na pregovore s oko transfera Lionela Messija u redove "Građana", objavio je El Chiringuito.

Image
PEP NA ETIHADU SLAŽE DREAM TEAM: /

Pogledajte kako će City izgledati s Messijem, nitko im neće moći ništa

Image
PEP NA ETIHADU SLAŽE DREAM TEAM: /

Pogledajte kako će City izgledati s Messijem, nitko im neće moći ništa

Prema pisanju tog medija, Guardiola je viđen u katalonskom gradu u petak navečer, a španjolski mediji su sigurni kako je tamo stigao da bi s Messijem i Barcom dogovorio transfer Argentinca, koji je u utorak rekao da želi promijeniti sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Guardiola je već surađivao s Messijem dok je vodio Barcelonu u razdoblju od 2008. do 2012. godine i s njim ima jako dobar odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslao burofax

Prema izvješću Tyca, Messi, koji je cijelu svoju karijeru proveo u Barci, obavijestio je klub u utorak o svojoj želji da ga napusti burofaxom, uslugom sličnom faksom koja jamči sigurnu komunikaciju i koristi se u Španjolskoj.

Najbolji strijelac Barcelone svih vremena 33-godišnji argentinski reprezentativac koji je u Barcu došao 2000. kao mladi igrač ima ugovor s katalonskim klubom koji ističe 2021., ali ga očito neće odraditi do kraja jer je u faksu Barci rekao da želi ativirati klauzulu u svojem ugovoru koja mu omogućava da besplatno otiđe iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za Messija je taj što u klauzuli stoji da može besplatno otići na kraju pretposljednje sezone, koja je trebala završiti u lipnju, ali se zbog koronavirusa produžila do kolovoza. Stoga ga Barca unatoč njegovoj želji odbija pustiti.

100 milijuna za najvećeg ikada

No, prema posljednjim informacijama iz Španjolske Messi sada pokušava izgladiti situaciju s Barcom i dogovoriti manje "traumatičan" odlazak. Spominje se da bi ga Katalonci bili voljni ppustiti za kojih 100 milijuna eura, a to je svota koju Cityju neće biti problem platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je u dresu Barcelone osvojio čak 33 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, te 10 naslova španjolskog prvaka. Klupski je rekorder sa 669 golova, dok je po broju nastupa na drugom mjestu sa 731 utakmicom, 36 manje od Xavija.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo