'Gdje ti je sad Davor Šuker? Gdje ti je nestao?'

Pitao je to Zdravka Mamića prije nekoliko dana Igor Štimac, javno, u razgovoru za net.hr.

28.2.2011.
22:47
VOYO logo

Zdravko Mamić posljednjih tjedana više pjeva nego što priča. Pojavio se na fešti Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata, otpjevao Hajdukovu himnu Bili su, bili vrhovi planina i opet nestao. Malo pjeva, puno šuti i puno radi, s obzirom da posljednjih dana posla ima preko glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoordinirao je akcije svoje 'ekipice' u HNS-u prije Štimčeve skupštine prošle nedjelje, poslao Vlatka Markovića i Zorislava Srebrića u bijeli svijet, gdje su preko svojih kanala uspjeli isposlovati UEFA-inu i FIFA-inu odluku o nelegalnosti Šticine sjednice, a u međuvremenu je opet morao dadiljati Sammira, čije ponašanje u Dinamu sve više podsjeća na njegova slavnijeg sunarodnjaka Adriana.

Tu i tamo se oglasi preko posrednika, i sprema 'svoju' Skupštinu koja bi se trebala održati 19. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vurl=ugBylM5B4ac&start=620&end=737&cid=117477

"Trebao sam vremena i predah da dobro o svemu promislim jer su pred nama veliki izazovi. Ovo što rade ljudi oko Igora Štimca, to je ulica, to je puč, a svi znaju kako pučevi završavaju. To nije borba Mamića i Štimca, nego poštenja i sporta protiv nepoštenja i antisporta, nije problem razabrati tko je na kojoj strani", izjavio je Mamić za Media Servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi puta nakon dugo vremena spomenuo je i Davora Šukera. U razgovoru za net.hr prije nekoliko dana Igor Štimac mu je postavio pitanje.

'Gdje ti je sad Davor Šuker? Gdje ti je nestao?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zaista, nakon pustih priča o Šukeru kao Markovićevom nasljedniku, izgleda da je legendarni hrvatski napadač zaista otišao u legendu. Poslije gostovanja u HTV-ovoj emisiji Otvoreno, Mamić ga više ne spominje, kao da je shvatio da mu je Šuki napravio više štete nego koristi svojim 'predsjedničkim' nastupom u javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo kako je u razgovoru za Media Servis prokomentirao kraj ove priče.

"Šuker je kandidat za predsjednika HNS-a, ima budućnost u hrvatskom nogometu, treba samo vidjeti kada i na kojoj funkciji", zaključio je Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo