Nesretni Vatreni blizu najvećeg transfera u karijeri

Talijanski nogometni klub Roma namjerava ovoga ljeta svoje redove pojačati još dvojicom hrvatskih nogometaša, prenosi Gazzetta dello Sport.

30.6.2014.
13:10
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Strinić, koji je zbog ozljede propustio SP-u u Brazilu, meta je rimskog kluba, a njegov će se menadžer Tonči Martić navodno ovog ponedjeljka sastati s predstavnicima Rome. Talijanski izvor navodi da je klub spreman ponuditi ukrajinskom Dnipru oko pet milijuna eura za Strinićeve usluge.

Osim Strinića, Roma želi u svoje redove dovesti 17-godišnjeg krilnog igrača splitskog Hajduka Nikolu Vlašića, za kojeg se vjeruje da je jedan od najperspektivnijih mladih nogometaša u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Tin Jedvaj je član Rome još od prošle sezone, kada je stigao iz zagrebačkog Dinama. On će naredne dvije sezone provesti na posudbi u Bayer Leverkusenu.

Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, Inter je napravio drastični zaokret u svoj transfer-politici, te je spreman slušati ponude za sve svoje igrače, osim za – Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do prije neki dan Inter je imao trojicu igrača za koje nije želio slušati nikakve ponude. To su bili Mauro Icardi, Samir Handanović i naš Kovačić. No nakon posjeta sportskog direktora Intera, Piera Ausilija, Madridu gdje se kod Reala raspitivao za neke od igrača, Inter je odlučio da su svi igrači na raspolaganju za transfer, osim Kovačića.

Walter Mazzarri, strateg Nerazzurra, gradi momčad oko 20-godišnjeg Kovačića, koji je nedavno zaigrao i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Od njega klupski čelnici očekuju da će kroz nekoliko sezona biti ključni igrač milanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo