DVA NAJVEĆA TRENERSKA IMENA TUKU SE ZA VATRENOG VEZNJAKA: / Počeo rat za Kovačića, tko će pobijediti?

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Vatreni je svojom odlukom zavadio dvojicu najpoznatijih trenera na svijetu

23.7.2018.
11:27
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Mateo Kovačić je prije nekoliko tjedana izjavio da je sretan u Realu, ali ipak želi promijeniti sredinu kako bi postao prvotimac. Iz Reala su taj zahtjev tada odbili i istaknuli kako će odbiti sve potencijalne ponude za veznjaka čija otkupna klauzula iznosi 50 milijuna eura.

Želi igrati

”Želim više igrati i mislim da je najbolje da odem iz Reala. Volim igrati i biti na terenu, a znam koliko je teško dobiti priliku u Realu, pogotovo jer sam još mlad. Smatram da je najbolje da nađem drugi klub gdje ću biti u prvih 11”, rekao je tada Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđena odluka

Tjedan dana nakon završetka prvenstva, Kovačić je ponovno jedna od udarnih vijesti Marce, lista bliskog Realu. Ovoga puta Marca donosi potvrdu Kovačićeve odluke nakon razgovora s novim trenerom Julienom Lopeteguijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaratio trenere

Engleski mediji pišu da bi upravo Kovačićevo nezadovoljstvo moglo pokrenuti novi 'rat' između dvojice slavnih trenera - Josea Mourinha i Pepa Guardiole. Treneri Uniteda i Cityja traže pojačanja u veznom redu, a za mnoge igrače koje su pokušali dovesti su već izvisili.

Prihvatljiva cijena

Mateo Kovačić je pak netko tko želi otići i tko ne bi koštao previše, a u isto vrijeme je i igrač velikog potencijala pa je moguće da se okrenu njemu. Moguće je da će uskoro iz Manchestera doći ozbiljne ponude koje bi mogle Real natjerati da ga pusti u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo