DRES NJIMA, BODOVI NAMA: / Šuker priredio sasvim poseban dar za turskog predsjednika Erdogana

Image
27.4.2016.
12:26
VOYO logo

Pola - pola

Tom je prilikom Šuker predsjedniku Erdoganu uručio prigodni dres, kombinaciju novog turskog dresa i dresa Vatrenih za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će upravo protiv Turske odigrati svoju prvu utakmicu u Skupini D europske smotre, 12. lipnja u Parizu, na stadionu Park prinčeva.

Pamtimo Euro 2008.

Hrvatska i Turska odigrale su nekoliko uzbudljivih utakmica u prošlosti. Na Euru 2008., u već opjevanom četvrtfinalu na bečkom Prateru, Turci su u dramatičnoj utakmici izbacili Hrvatsku. U 122. minuti Semih Senturk je svojoj momčadi osigurao jedanaesterce, a uzdrmana Bilićeva ispala je nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda u Istanbulu

Hrvatska je uzvratila u kvalifikacijama za Euro 2012., kad je u repesažu izbacila Tursku, slaveći u uzvratnoj utakmici 3:0 u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlaović srušio Turke

Draga nam je i pobjeda u debiju na Europskom prvenstvu 1996. u Engleskoj. Taj je hrvatski junak bio Goran Vlaović koji je u kišnom Nottinghamu zabio pobjednički pogodak u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hakan Şükür u problemima

Ergodana inače ne impresioniraju nogometne veličine. Proslavljeni turski centarfor Hakan Şükür na Twitteru je kritizirao turskog predsjednika, što se smatra teškom uvredom u toj zemlji. Igraču koji je odigrao 112 utakmica za tursku reprezentaciju i zabio 51 gol, a s nacionalnom vrstom bio je i na SP-u 2002. godine treći na svijetu prijeti kazna od četiri godine zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo