DINAMOV TRENER MISLI DA ZNA ŠTO GA OČEKUJE U SPLITU: / Jurčević otkrio kako će se Dinamo postaviti na Poljudu

Image
Foto: PIXSELL

Hajduk i Dinamo igraju na Poljudu u nedjelju s početkom u 17 sati

21.4.2018.
12:50
PIXSELL
VOYO logo

U vrlo bitnoj utakmici za obje momčadi sučelit će se nogometaši Hajduka i Dinama u nedjelju s početkom u 17 sati. Igrat će se na prepunom Poljudu, domaćin će tražiti pobjedu kojom bi došao na dva boda od vodećeg Dinama, gost način da odmakne Hajduku i ostavi ga s umanjenim šansama za titulu.

Trener Dinama Nikola Jurčević tvrdi da su njegovi igrači spremni za ono što im tribine i suparnik pripremaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puni vjere u sebe

"Imamo zadnji trening prije puta u Split. Mislim da smo potpuno spremni za sve što nas očekuje u Splitu. Bit će to velika utakmica, u pravom nogometnom ambijentu i vjerojatno u vrućem ambijentu. Mislim da smo zaboravili utakmicu s Osijekom, imali smo dva dana za regeneraciju i saniranje manjih ozljeda. Okrećemo se velikom derbiju, idemo puni vjere u sebe i uz optimizam. To nam daje za pravo naša situacija na tablici gdje i dalje imamo pet bodova prednosti. Cilj nam je u najmanju ruku to zadržati, a naravno i povećati ako to bude moguće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kako će Dinamo na Poljudu igrati, Jurčević je, prenosi klupska web-stranica, odgovorio:

"Tražit ćemo pobjedu, igrat ćemo našu igru. Imamo ambiciju i želju doći do sva tri boda. Prije par mjeseci je bila komfornija situacija s bodovima, istopila se ta velika prednost. Ali šest kola prije kraja vodeći smo i imamo i dalje tih pet bodova prednosti. S te pozicije možemo biti optimisti i očekivati do kraja prvo mjesto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni na sve

Situacija u momčadi nije bajna, ali daleko je to od toga da Jurčević ima velikih problema sa slaganjem postave.

Image
POLJUD JE RASPRODAN ZA UTAKMICU SEZONE: /

Dinamo čeka 'pakao', derbi će se odigrati pred prepunim tribinama splitskog stadiona

Image
POLJUD JE RASPRODAN ZA UTAKMICU SEZONE: /

Dinamo čeka 'pakao', derbi će se odigrati pred prepunim tribinama splitskog stadiona

"Olmo vjerojatno nije u kadru. Vidjet ćemo nakon treninga i liječničke provjere prije puta. Neki igrači su dobili manje udarce u zadnjem susretu, ali čini mi se da su to sitnije ozljede. Vjerujem da ćemo moći računati na naš kompletan kadar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Dinamov trener očekuje:

"Pred punim stadionom uz podršku svojih navijača sigurno će Hajduk pokušati stvoriti pritisak. Mi trebamo biti mirni, igrati svoju igru. Trebamo biti hrabri i ambiciozni. Utakmica treba veseliti sve nas i naše igrače, jer ćemo igrati u izvanrednom ambijentu taj veliki derbi. Trebamo biti spremni na sve. Nema razloga da se dečki prepadnu, to je veliki motiv za igrače. Pretpostavljam da će Hajduk igrati s tri napadača, u dosta utakmica su igrali tako. Znam otprilike kako igraju, njihov sistem igre, imaju na nekoliko pozicija širinu u momčadi i mogu kombinirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo