DESCHAMPS ISPROBAVA TRI BISERA: / Zbog ovog napada nogometni svijet će strahovati od Francuske

Image
Foto: AFP

Promijenit će sastav francuski izbornik, a impresivno za budućnost izgleda napad

27.3.2018.
14:43
AFP
VOYO logo

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps najavio je promjenu sustava i u pripremnoj utakmici protiv Rusije koja je na rasporedu danas od 17.50h kreće s 4-3-3. Promiješat će karte Deschamp i dati priliku drugim igračima za razliku od utakmice protiv Kolumbije kada su izgubili (2-3) i igrali u sustavu 4-4-2.

Francuska će na teren istrčati s promijenjenom obranom, branič Real Madrida Raphaël Varane propustit će dvoboj zbog ozljede, a zamijenit će ga Laurent Koscielny koji će društvo praviti Samuelu Umtitiju, piše L'équipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno impresivno izgleda francuski napad. Pogotovo za budućnost kada se u obzir uzmu godine mladih navalnih snaga. Ousmane Dembélé (20) iz Barcelone, Kylian Mbappe (19) iz PSG-a i Anthony Martial (22) iz Manchester Uniteda zalog su za budućnost, ali već će i na Svjetskom prvenstvu biti prava napast za protivnike. Inače, po kladionicama Francuzi su iza Njemačke i Brazila treći favoriti prvenstva. Ovako bi trebao izgledati najavljeni izmijenjeni sastav za Rusiju, a u kojem nema zvijezda kao što su Antoine Griezmann (27).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo