Kapetana Hrvatske čeka trenutak istine u hramu nogometa

Nakon visoke pobjede 4:0 nad Real Sociedadom u sklopu 5. kola skupine A Lige prvaka, kapetan Šahtara iz Donjecka Darijo Srna pohvalio je nastup svoje momčad koja je odigrala "pravu utakmicu".

28.11.2013.
10:15
VOYO logo

"Vratilo sam se sve u ovoj utakmici. Protiv Bayera smo igrali dobro, ali nismo pobjedili jer nismo imali sreće. Šahtar uvijek igra na pobjedu i to smo i ovaj put pokazali", rekao je Srna nakon utakmice, te nastavio:

"Htjeli smo staviti Real pod pritisak svih 90 minuta, jer je to bila naša posljednja domaća utakmica u 2013. godini. Podarili smo svojim navijačima lijep oproštajni poklon", kazao je kapetan Hrvatske, te najavio borbu za prolazak u osminu finala u posljednjem kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio pravi Šahtar koji je u konačnici nagrađen s dobrim rezultatom. Pred nama je ključna utakmica u Manchesteru, na Old Traffordu. Sve ovisi o nama i stoga ćemo ostaviti sve na travnjaku da izborimo prolazak iz skupine", zaključio je Srna, koji je po 400. put nosio Šahtarov dres u službenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolo prije kraja Šahtar zauzima drugo mjesto prvenstvene ljestvice s osam bodova na svom kontu, jednim više od Bayer Leverkusena i tri manje od nedodirljivog Manchester Uniteda, koji je pobjedom kod Bayera (5:0) osigurao prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo