Pokazali da su najbolji u Hrvatskoj: 'Hvala prekrasnoj Slavoniji!'

Izbornik Vatrenih Niko Kovač objavio je nakon utakmice s Malijem konačan popis 23 igrača za SP u Brazilu.

31.5.2014.
19:51
VOYO logo

"Hvala prekrasnoj Slavoniji, hvala ovim prekrasnim navijačima. Stvarno ovdje uvijek doživljavamo samo lijepe stvari. Iskreno, u ovoj utakmici nismo imali dostatne svježine. Odrazilo se to na našu igru. Ali, bila je ovo dobra provjera prije posljednje i glavne provjere uoči početka SP i utakmice s Brazilom o kojoj sve više razmišljamo. Kada budemo igrali tu posljednju utakmicu u zaključku priprema biti će bolje od ovog protiv Malija, mora biti, jer će i protivnik biti drugačiji, jači između ostalog", izjavio je za Sportske novosti kapetan reprezentacije Hrvatske Darijo Srna.

I ostali su igrači dojam stavljali u drugi plan, najvažnije je bilo pobijediti u zadnjoj utakmici pred odlazak u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/kTfUm9mJg2M

"Uvijek je tako. Najvažnije je pobijediti. Noge su nam još teške, radili smo u jakom ritmu u Austriji. Ipak po meni odigrali smo dobro, pokušali pri tome sve što izbornik od nas traži provesti u djelo. Nije bilo loše, u stvari bilo je dobro, ali ima još i te koliko prostora za napredak", izjavio je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak utakmice bio je Ivan Perišić koji je zabio oba gola za Hrvatsku i najavio dobar nastup na SP-u.

"Bili smo veći dio utakmice bolji od Malija. Nemamo još svježinu, to je logično. Doći će i to. A meni je ovo drugi puta da igram u Osijeku, u Gradskom vrtu i oba puta sam stvarno oduševljen. Nadam se da ćemo češće ovdje igrati. Svima nam paše, svi dijelimo taj osjećaj", izjavio je dvostruki strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva)

OBRANA: Darijo Srna (Šahtar), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Genoa)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNJACI: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev), Mateo Kovačić (Internazionale), Marcelo Brozović (Dinamo), Ivan Močinić (Rijeka), Sammir (Getafe) NAPADAČI: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina), Ivan Perišić (Wolfsburg).

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo