ČUDESNA UTAKMICA U DORTMUNDU: / Borussia u 13 minuta povela 4:0, Schalke se vratio i napravio senzaciju nad senzacijama

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Sjajnu utakmicu odigrali su na Signal Iduna Parku Borussia Dortmund i Schalke. Domaćini su u razdoblju od 12. do 25.

25.11.2017.
17:24
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Prvi je u rurskom derbiju zabio Pierre-Emerick Aubameyang (12.)

Šest minuta kasnije Sahin jen tukao iz slobodnog udarca, a Stambouli na kraju loptu poslao u vlastitu mrežu!

U 20. minuti Aubameyang je pronašao Marija Götzea, a veznjak je glavom pogadio za 3:0 Pet minuta kasnije u strijelce se upisao Guerreiro i s 4:0 s se otišlo na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko na tribinama i pred ekranima nije mogao pomisliti da će Schalke uspjeti doći do bodova, ali upravo se to dogodilo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 61. minute zabio je Burgstaller, a u u 65. Harit. U 72. minuti drugi žuti dobio je Aubameyang što je dalo gostima vjetar u leđa.

U 86. minuti zabio je Caligiur, dok je Naldo u četvrtoj minuti sudačke nadoknade glavom zakucao loptu u mrežu za nevjerojatan povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je postao drugi klub koji je izbjegao poraz nakon što je bio na -4. Bayern je bio u sličnoj situaciji u rujnu 1976. protiv Bochuma, ali su na kraju slavili 6:5.

Poraz Nike Kovača

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, je u 13. kolu na domaćem terenu protiv Bayer Leverkusena izgubio sa 0-1 golom Kevina Vollanda u 76. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Ante Rebić, koji je za Eintracht odigrao cijeli susret, imao je nekoliko dobrih prigoda za pogodak. U 49. minuti Rebićev udarac u korner je izbio branič Leverkusena Jonathan Tah. A nakon kornera Rebić je ponovno bio u prilici, ali je njegov pokušaj glavom blokiran. U 60. minuti Rebić je sa vrha kaznenog prostora gađao gornji desni kut, no vratar Leverkusena uspio je zaustaviti loptu. Ozlijeđeni Tin Jedvaj nije bio u sastavu Leverkusena.

Drugoplasirani Leipzig je svladao Werder sa 2-0, a strijelci su bili Naby Keita (34) i Bernardo (87).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras Borussia Moenchengladbach dočekuje vodeći Bayern.

REZULTATI: Eintracht Frankfurt 0 Bayer 04 Leverkusen 1 Kevin Volland 76 - - - Borussia Dortmund 4 Pierre-Emerick Aubameyang 12, Benjamin Stambouli 18-ag, Mario Gotze 20, Raphael Guerreiro 25 FC Schalke 04 4 Guido Burgstaller 61, Amine Harit 65, Daniel Caligiuri 86, Naldo 90+4 - - - RB Leipzig 2 Naby Keita 34, Bernardo 87 Werder Bremen 0 - - - Freiburg 2 Nils Petersen 51, Florian Kath 90+1 Mainz 1 Emil Berggreen 90+2 - - - FC Augsburg 2 Michael Gregoritsch 51, Alfred Finnbogason 78 VfL Wolfsburg 1 Daniel Didavi 40

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo