ČEKA GA NAJVEĆI RIVAL: / Vatreno krštenje za najboljeg svjetskog trenera

Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Trener engleskog prvoligaša sljedeće sezone će biti Španjolac Pep Guardiola, koji se smatra najboljim na svijetu u toj profesiji.

21.3.2016.
21:13
AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN
VOYO logo

Guardiola, koji je u ovom trenutku još uvijek strateg njemačkog Bayerna, će s momčadi Manchester Cityja odraditi pripreme, a one uključuju i boravak u Kini. Iako to još nije službeno potvrđeno, BBC javlja da će u toj zemlji City odigrati prijateljsku utakmicu s Manchester Unitedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oživljava se rivalstvo

S obzirom da je budućnost sadašnjeg trenera Uniteda Lousa van Gaala na klupi Crvenih vragova poprilično neizvjesna i pretpostavlja se da će ga vrlo brzo zamijeniti Portugalac Jose Mourinho, to uznači da bi Guardiola mogao debitirati protiv momčadi koju vodi njegov veliki trenerski rival. Podsjetimo, Guardiola je ranije u karijeri bio trener Barcelone pa je s Mourinhom, koji je svojedobno vodio Real Madrid, odigrao više napetih utakmica i u njima najčešće pobjeđivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da bismo vrlo brzo ponovno mogli gledati obračun Guardiole s Mourinhom, ali ne na klupama španjolskih, već engleskih velikana.

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Jose Mourinho

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo