ANCELOTTI DOBIO OTKAZ: / Igrači mu okrenuli leđa, a na sastanku je saznao odluku! 'Ozbiljno smo razgovarali s njim i sve mu kazali'

Image
Foto: AFP

Talijanski strateg Carlo Ancelotti smijenjen je na mjestu trenera Bayern Munchena. Willy Sagnol privremeno će preuzeti prvu momčad, javlja Bild.

28.9.2017.
16:10
AFP
VOYO logo

Tu vijest je u poslijepodnevnim satima četvrtka potvrdio i službeni Bayern Munchen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra naše momčadi nije na razini na kojoj smo mislili da će biti i to traje od početka sezone. To se moglo vidjeti i za vrijeme utakmice u Parizu gdje smo platili greške i pretrpjeli posljedice. Danas smo ja i Hasan Salihamidžić s Carlom obavili ozbiljan razgovor. Tada smo ga i informirali o našoj odluci", izjavio je izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

ANCELOTTI JE VEĆ BIVŠI, ČEKA SE SAMO SLUŽBENA POTVRDA: Bayern tjera Talijana, poznato je već i ime njegova nasljednika

Robbenova izjava sve je najavila

Treće mjesto bundesligaške ljestvice i poraz 0-3 od Paris Saint-Germaina tako je presudilo Carlu Ancelottiju koji je do toga perioda još i imao šansu okrenuti stvari. Osim nezadovoljavajućih rezultata uteg koji je povukao Ancelottija prema dnu jest i izgubljeno povjerenje igrača koje vodi, pa je tako Arjen Robben na upit hoće li poduprijeti svog trenera bio kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na to pitanje neću odgovoriti. Ovo je bio bolan poraz, o njemu možemo pričati. Sve je to dio nogometa, ali ja sam devetu sezonu u ovom klubu i na takvo što nisam naviknut. Ne želim govorito niti o sastavu kojeg trener bira, svaka riječ može biti suvišna.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA VEČER NA PARKU PRINČEVA: Čudesni PSG razbio Bayern, Neymar, Cavani i Mbappe poigrali se s Bavarcima

Procurila i neka od potencijalnih imena novog trenera

Prema napisima The Suna, poznato je i ime mogućeg nasljednika proslavljenog Talijana. U najužoj konkurenciji navodno je 30-godišnji Julian Nagelsmann koji radi izvrstan posao sa Hoffenheimom, drugoplasiranom momčadi Bundeslige koja je, uostalom, prije dvadesetak dana i svladala njemačke prvake 2-0.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo