BRAZILCI ISTUKLI SRPSKU OBITELJ: / Strava i užas na stadionu Spartaka; pokazivali su srednji prst, spolni organ, a onda su pobijesnili

Image
Foto: AFP

Sinoć na utakmici Brazila i Srbije (2-0) na stadionu Spartaka u Moskvi došlo je do tučnjave na tribinama

28.6.2018.
9:17
AFP
VOYO logo

Ruski šef Vladimir Putin poprilično je dobro "sredio" ruske nogometne huligane. S Mundijala ne dolaze nikakve scene poput onih iz Marseillea sa Eura 2016., kad su ruski huligani napravili dar-mar i porazili "višestruko brojnijeg neprijatelja", kako je huliganski pohod Rusa ponosno prikazan u ruskoj javnosti, pa čak i od strane nekih istaknutih ruskih političara...

Image
PROCURILA SNIMKA HORORA NA TRIBINAMA: /

Srbi snimali kako im se Brazilci iživljavaju nad sunarodnjacima na tribini

Image
PROCURILA SNIMKA HORORA NA TRIBINAMA: /

Srbi snimali kako im se Brazilci iživljavaju nad sunarodnjacima na tribini

"Pobjede" se sad gledaju kao porazi za predsjednika Ruske Federacije Putina. Za sad je na Mundijalu više-manje, sve u redu. No, kako turnir sve više odmiče, rađa se emocija, ljudi su nabrijaniji i u takvim situacijama zna doći do sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac i sin sukobili su se s brazilskim navijačima

Sinoć na utakmici Brazila i Srbije (2-0) na stadionu Spartaka u Moskvi došlo je do tučnjave na tribinama. Glavni akteri su bili jedna obitelj, navijači Srbije tata i sin i osmorica agresivnih Brazilaca. Otac i sin sukobili su se sa brazilskim navijačima, a između njih se u jednom trenutku našla i supruga, majka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je bila poprilično kaotična i nesigurna, ako se uzme u obzir da prema slikama, a i prema onom što su akteri događaja rekli, redara nije bilo. Odnosno, bio je samo jedan. Policija i nije baš reagirala najbolje, a "hrabri" brazilski navijači "iživljavali" su se na ocu i sinu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od početka utakmice navijači Brazila su nas provocirali. Sjedili su spred nas, pokazivali su srednji prst, spolni organ i dobacivali najgore psovke. Bio sam na utakmici s ocem i majkom, koja je sve to morala slušati i gledati. Moj otac je jedno vrijeme šutio i trpio uvrede, ali u jednom trenutku je rekao da prestanu. U tom trenutku, jedan od Brazilaca ustaje i kreće na njega", priča sin muškarca koji je napadnut za srpski Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokušao sam obraniti oca, i moja majka se borila s njima'

Nadalje, pristalica Srbije ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj navijač iz Brazila udara mog oca, a njih sedam im se pridružuje. Naravno, pokušao sam obraniti oca, i moja majka se borila s njima.

U tom trenutku nema nikoga da im pomogne jer policija ne reagira, a na tom sektoru tribine je samo jedan redar. Onda se dogodilo ono što je sramotno za svakog...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili pomoći nam, već su snimali kako nas Brazilci tuku. Nisu reagirali ni na to što je napadnuta jedna žena", ističe navijač Srbije.

Image

Otac i on prošli su sa tjelesnim ozljedama, dok je majka, na sreću, nepovrijeđena. Za kraj dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doputovali iz Zuricha

Bili smo na sve tri utakmice naše reprezentacije, doputovali smo iz Zuricha. Na prva dva meča nismo imali nikakvih problema i nismo ni slutili da se ovako nešto može dogoditi, razočaran je mladić.

O nemilim moskovskim scenama piše i britanski tabloid The Sun. Najčitaniji i najtiražniji britanski tabloid u svojem izvještaju ističe kako na SP-u do sad nije bilo većih nereda, da svi mogu uživati u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovaj sukob se dogodio na stadionu, pa je zabilježen i velikim brojem kamera i fotoobjektiva. Uz, u žarištu je bila obitelj nasuprot muškaraca. Horor... Ovako Britanci izvještavaju o ovom nemilom događaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žene su uhvaćene u gužvi dok su navijači Srbije i Brazila udarali jedni na druge na stadionu Spartak u Moskvi. Interveniralo se kako bi se razdvojile zaraćene pristaše, a ta žena, koja je i sudjelovala, potresena je događajima. Bila je u suzama nakon što se pojavila na udaru navijača. Nejasno je što je pokrenulo nevolje", ističu Britanci.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo